02:32 - Do not let fear take over

Onödigt inlägg, sent som satan (eller tidigt beror på hur man ser det), ont i fingrarna! Känns som att naglarna ska trilla av när som helst. This sucks! Kan inte sova :( ska upp snart för att åka till port73 och supporta Sara lite hihi.
Alla som har nåt på hjärtat får gärna kommentera, känns lite tomt just nu ;) funderar på att lägga in en frågestund snart.... Eller nåt! Blabla måste sova!! Godnatt hjärtan!



Gustav

Exakt vad gör man uppe mitt i natten om man får fråga, lägger pussel, leker med lego?? ;) Kanske bara är så att du håller på att ställa om dygnsrytmen inför nyår? Vad händer föresten då, några spännande planer?? Coolt att du tränar på gym. Har du något mål med din träning förutom att din rygg inte ska krångla? Skit töntigt med tjejer som inte vågar träna nått för att dom är livrädda för att få muskler som syns. Bara snyggt ju! Hur går de föresten med din gympa, tränar du bara småttingar eller tävlar du nått? Men ja, en frågestund skulle ju va kul!! Som du märker har jag tjuvstartat lite... ;) Cool blogg iaf och snygga bilder!!

2012-12-28 / 21:30:09

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback