New years eve

2 Kommentarer
2012-12-31 | 17:46:44
Kategori; Vardag

Dagar för lite schyssta ärenden

2 Kommentarer
2012-12-31 | 09:43:09
Kategori; Vardag

Nyårslöftet

Det nya året har ju inte börjat än så vi fortsätter på som vanligt. Efter nyår blir det lite minskning av skit saker, SPARA PENGAR och ba leva. TADA kommer blir super bra!

1 Kommentarer
2012-12-30 | 22:00:38
Kategori; Vardag

Det bästa som finns, finns inte längre

Jag är så sjukt trött på mig själv som är så galet feg och töntig!! Det jag brann för har helt försvunnit. En fet anledning till att jag sover som ett as. Jag tänker för mycket på tiden som var förut, det som var så himla bra. Då jag kunde det jag ville kunna, då jag var bra, vad hände? Vad är det inom mig som gör såhär mot mig? Vad är det som vill bryta ner mig till botten. Jag gick från toppen till botten på ett ögonblick lika så mitt humör nu för tiden. Ett enda ord om det här drar ner mig lika mycket till. Det här suger. Jag vill kunna! Jag kan inte! Det går inte! Det bästa som finns, finns inte längre. Jag är bra nära på att ge upp men något långt där inne säger att det KAN bli bra, frågan är bara när? Orkar jag vänta? Orkar jag känna såhär tills jag vågar igen. Jag har ingen energi kvar, jag har ångest och känner mig dålig! fanfanfan det värsta som finns, är här nu
5 Kommentarer
2012-12-30 | 19:52:05
Kategori; Tidsfördriv

Ni är lite halvsnygga sådär

0 Kommentarer
2012-12-30 | 19:05:15
Kategori; Vardag

Från toppen till botten

Somnade vid 6 i morse men sov ändå inte speciellt länge i timmar. Blev väckt vid 11 men somnade om snabbare än ögat och vaknade sedan upp vid 3. Hela dagen var förstörd! Först skulle jag och mikkis gymma men hon hann inte och jag orkar väl inte antar jag, så vi får hitta på nåt annat å göra. Imorgon är det nyår också!! Just nu vet jag inte om jag är så taggad men hinner nog ändra på det tills imorgon. Hoppas alla får en trevlig dag och kväll!
2 Kommentarer
2012-12-30 | 16:06:00
Kategori; Vardag

sjukt lång natt

Jag fattar inte att det knappt finns folk man kan lita på längre. Folk som går bakom ens rygg, fuck you! Vilka tror ni att ni är? Spelar riktigt bra gör ni iallafall, men kom igen man är inte dum!! Ååh fjortisungar tänk med hjärnan TACK det underlättar en aning. Snacka kan ni göra som fan med varandra men inte till mig face to face. Var det er man skulle kalla vänner? Ni förstör för er själva, förstå det! Ungdomar 2012
1 Kommentarer
2012-12-30 | 04:44:00
Kategori; Vardag

Stan med mina fina vänner

Hejhejhallå! Nu har jag precis kommit hem från en kanondag på stan. Dagen började rätt segt haha vi orkade inte gå upp i morse men det gick bra tillslut. Sedan drog vi oss mot stan och shoppade lite, kollade en massa, åt lunch/middag osv. Sedan träffade vi även Melker från Arboga, eller aa vi hälsade på honom, hans mamma och styv pappa. Gav även honom tröjan han "beställt".. Efter det åkte vi till söder för att koll på Sune i Grekland HAHA såå skön!! Nu har iallafall jag, Sara och mikkis bestämt oss för att spara alla pengar vi får för att sedan åka utomlands tillsammans, WHOMM längtar galet tills den dagen kommer!!! Puss

0 Kommentarer
2012-12-29 | 23:18:07
Kategori; Vardag

Svar på kommentar

Fråga: Exakt vad gör man uppe mitt i natten om man får fråga, lägger pussel, leker med lego?? ;) Kanske bara är så att du håller på att ställa om dygnsrytmen inför nyår? Vad händer föresten då, några spännande planer?? Coolt att du tränar på gym. Har du något mål med din träning förutom att din rygg inte ska krångla? Skit töntigt med tjejer som inte vågar träna nått för att dom är livrädda för att få muskler som syns. Bara snyggt ju! Hur går de föresten med din gympa, tränar du bara småttingar eller tävlar du nått? Men ja, en frågestund skulle ju va kul!! Som du märker har jag tjuvstartat lite... ;) Cool blogg iaf och snygga bilder!!
 
Svar: Haha, man kan väl säga att jag nästan har "sömnproblem" jag sover väldigt dåligt och har väldigt svårt att sova så det händer rätt ofta att jag somnar efter 3. På nyår blir det festfest hoppas det blir grymt iallafall!! 
Jag tränar för att jag inte ska lägga av med träning, för att hålla igång typ. Faktiskt så är jag rätt skeptisk mot jätte synliga muskler, men det kan se okej ut med lite haha.
Just nu tränar jag inte så mycket själv utan jag tränar mest mina småbarn :) Tacktack!!
 
0 Kommentarer
2012-12-29 | 02:48:00
Kategori; Vardag

Förata pulkaåkningen på 2 år

Idag har jag mikkis och Sara varit lite här och där. Först gjorde Sara akrylnaglar sedan drog vi till HC och käkade lunch. Efter det blev jag och mikkis på kasst humör för att vi fick reda på att gymnastikpengarna inte kommer förrän på onsdag nästa vecka.. Det sög lite!! Men då fixade min älskade mamma det så nu har jag pengar iallafall. Aja efter allt sånt åkte jag och gymmade nån timma. Åkte sedan hem till Mami, packade om och drog till mikkis. Haha sen har vi åkt pulka HAHA shit va kul det är men fan så ont det gör!!!! Haha skrattat mycket har vi gjort idag iallafall. Hoppas alla hade en bra fredag. Puss 

0 Kommentarer
2012-12-29 | 02:20:00
Kategori; Vardag

02:32 - Do not let fear take over

Onödigt inlägg, sent som satan (eller tidigt beror på hur man ser det), ont i fingrarna! Känns som att naglarna ska trilla av när som helst. This sucks! Kan inte sova :( ska upp snart för att åka till port73 och supporta Sara lite hihi.
Alla som har nåt på hjärtat får gärna kommentera, känns lite tomt just nu ;) funderar på att lägga in en frågestund snart.... Eller nåt! Blabla måste sova!! Godnatt hjärtan!

1 Kommentarer
2012-12-28 | 03:33:00
Kategori; Vardag

Nya favorittröjan

Köpt på Cubus 99 :- 
1 Kommentarer
2012-12-27 | 19:37:00
Kategori; Vardag

De två gamlingarna och jag

Idag är det torsdag och jag har tillbringat hela dagen med mina fina vänner. Vi har shoppat lite, skrattat massor, planerat nyår osv. En supermysig dag helt enkelt :) Är fortfarande världigt ovan med naglarna haha. Igår kväll hade jag riktigt ont i fingrarna, de dunkade hela kvällen men idag är det mycket bättre som tur är.
Jag funderade på om jag skulle åka till gymmet idag men jag orkar nog inte det idag hihi så gör det imorgon. Blir kanon det! :)
Just nu sitter jag, Sara och Mikaela och konferenssmsar om vad vi ska se på för bio på lördag, det går väl lite sådär haha då alla typ vill se olika filmer haha. Det märks verkligen inte att dom är 18 och 20 haha så söta. Hoppas alla haft en bra dag osv.
0 Kommentarer
2012-12-27 | 18:01:55
Kategori; Vardag

Nyårsfin

Nu har jag fixat mina naglar på Mimi nails. Det blev sjukt bra, lite nyårigt ;) har även köpt lite kläder på rean. Så nu åker jag hem till mikkis efter en toppen dag. Puss

0 Kommentarer
2012-12-26 | 17:29:33
Kategori; Vardag

Dags för mellandagsrea

Nu åker jag och mikkis och kollar lite kläder, riktigt värt med mellandagsrea. Hoppas jag kommer hem med något vackert. Hoppas alla får en kanon dag. Peace ✌

0 Kommentarer
2012-12-26 | 13:10:55
Kategori; Vardag

Victoria's secret fashion show

Ohmy godness va sur jag blir på de där jävla änglarna!! Jag vill ocksååååå men har redan kommit fram till att jag för det första måste bli längre och för det andra tunnare! Dom är så galet snygga allihopa, blir sjukt avundsjuk :( ushush klarar knappt av att se på VSFS utan att få abstinens haha.
Imorgon blir det iallafall shopping och nagelfix innan nyår. Efter det åker jag till gymmet och fortsätter drömmen som VS modell 😍

0 Kommentarer
2012-12-26 | 01:35:50
Kategori; Vardag

My natural curls

1 Kommentarer
2012-12-25 | 18:32:00
Kategori; Vardag

Blandade känslor

Idag är det juldagen och det betyder väl typ så mycket som att man inte gör någonting.. haha det är typ så och trött som fan är man. Idag har det inte något speciellt, varit hos mormor ett tag sedan har jag väl krigat med mina skor också haha så sjuk svåra att få av och på ;)
Ikväll kommer mikkis hit och vi ska kolla på victoria's secret fashion show. Åh det är så galet bra!!! och de är så jävla snygga :( en nackdel att titta på det hehe. Men det ska bli rätt spännande. Sen får vi se vart kvällen leder, vi får helt enkelt se vad vi gör efter det. Puss
 
Nu blev jag rätt sugen på Thailand. Att jag åkt dit 5 år i rad sedan 2008 och nu aldrig mer få åka dit kills me. Obeskrivliga resor jag har vairt med om de här senaste 5 åren. Saknaden är enorm!
1 Kommentarer
2012-12-25 | 15:44:00
Kategori; Vardag

Före eller efter?

Vad är snyggast kompisar?
Före redigering:
 
Efter redigering:
1 Kommentarer
2012-12-24 | 18:20:00
Kategori; Vardag

God jul från mig och min bror

0 Kommentarer
2012-12-24 | 16:06:19
Kategori; Vardag

I miss you

Jag saknar dig så mycket att jag sitter uppe sent på nätterna och bara tänker på dig min alldeles egna Stephe!! Du är guldvärd och bäst av alla. Du vill alltid vara vän med de flesta och lyckas det är verkligen inte många som gör, vilket bara visar ännu mer hur bäst du är. Du är verkligen det och borde verkligen inse det!! Finns ingen som du Stephanie. Saknaden är enorm och obeskrivlig! Hoppas att du har det bra de sista månaderna nu i USA så ses vi sen när du kommer hem. Big love
 
1 Kommentarer
2012-12-24 | 03:33:00
Kategori; Vardag

24 december - Utehäng med brorsan

Har varit ute en liten stund med min underbara bror. Nu är det äntligen jul min vänner!! Galet vad fort det här året gått. Kommer till och med ihåg förra julen typ i detalj, underbart.
Nu längtar jag massor till alla saker jag ska göra nästa vecka, ska hinna med en massa saker innan nyår. Mellandagsrea och grejer, shit vad jag ska fylla min garderob ännu mer än vad den redan är fylld. Helt sjukt hur mycket kläder jag har men måste fan ha mer!! Är rätt grovt taggad på nyår också så jag ska göra nya gelénaglar nästa vecka :D wiih va fiiint! Ha en trevlig kväll/natt kåmpizar och God Jul!!
 
1 Kommentarer
2012-12-24 | 02:08:00
Kategori; Vardag

Life is now..

0 Kommentarer
2012-12-23 | 21:49:00
Kategori; Tidsfördriv

23 december

Nu är det bara en dag kvar, eller knappt det ett par timmar bara. Känns helt overkligt egentligen, det är julafton imorgon och aa coolt !! Knasigt nog har jag inte direkt önskat mig något, varför fan gjorde jag inte det i år för? Nu kommer jag säkert få en massa skit jag inte ens vill ha. Jag litar ju dock på min föräldrar och de känner mig skapligt bra så något vackert kan de nog ge mig ;) haha ser fram emot morgon dagen rät ordentligt, det är ju ändå en av de bästa dagarna på året. Vet bara inte vad jag ska göra idag. Ska nog ringa hit brorsan som sitter i rummet bredvid, antar jag iallafall. Aja får se vart kvällen leder, hare!
 
0 Kommentarer
2012-12-23 | 20:31:05
Kategori; Vardag

Christian och Pamela

0 Kommentarer
2012-12-22 | 19:22:07
Kategori; Vardag

2 dagar kvar till jul

Nu börjar det rulla in här. Ska käka sen drar jag till Mikaela för det här suger lite smått. Vi ska röja lite ikväll hihi åh allt är så tråkigt just nu så hoppas på en lite skönare kväll !!!
 
0 Kommentarer
2012-12-22 | 15:47:47
Kategori; Vardag

Har aldrig varit såhär trött

Brorsan höll mig vaken till 5 i natt. Så idag är jag tröttare än någonsin men krigade till gymmet vid halv 12. Ushush vad ont jag har i kroppen men lätt värt det !! ✌ Så himla skönt att komma till gymmet och piggnas upp och bara kötta galet.
Om några timmar kommer hela världen till oss, måste bara hinna hem och fixa till mig lite 😘

0 Kommentarer
2012-12-22 | 12:40:09
Kategori; Vardag

When nothing goes right go left

0 Kommentarer
2012-12-22 | 02:28:00
Kategori; Tidsfördriv

Kvällshäng med Angelina

Hade så sjukt tråkigt ikväll så Angelina kom hit runt halv 12 och nu sitter vi och kollar på en gammal julkalender från 2002. Åååh gamla minnen 😃

0 Kommentarer
2012-12-22 | 01:42:36
Kategori; Vardag

21:19 och jag har AS tråkigt redan !!!

1 Kommentarer
2012-12-21 | 21:19:16
Kategori; Vardag

Min favorit blir äntligen 18 idag

Idag fyller som sagt min storebror 18 år. Lilla Maxen blir äntligen stor. Jag älskar dig mer än något Max även om vi bråkar konstant så skrattar vi nå sjukt mycket iallafall och vi löser alltid våra problem tillsammans. Du är bäst!
 
0 Kommentarer
2012-12-21 | 17:10:00
Kategori; Vardag

Ryggen levererar

Känner att gymmet börjar ge lite resultat nu. Det verkar så himla bra att jag börjar få såpass stark rygg nu med tanke på mitt ryggproblem. Med svag ryg har ja nå sjukt ont, med stark rygg slipper jag alla smärtor och problem. Känns super skönt! 
Imorgon innan min brors 18 års firande blir det gymmet igen. Det här kommer bli super bra tror jag. Är ju inte direkt så sugen på operation just nu så det är bara att kötta på !!
 
0 Kommentarer
2012-12-21 | 16:48:07
Kategori; Vardag

Vi kör gymmet igen

Nu åker jag och Mikaela till gymmet och köttar lite ✌tycker att folk ska prova morgonträning, det är så grymt skönt och man bli så pigg efter.
Sedan måste jag åka direkt hem för att min storebror äntligen blir vuxen, lilla Max blir hela 18 år idag. Åh ska bli så kul att träffa honom idag, eller aa lite kanske efter det stora bråket vi hade igår 😓

0 Kommentarer
2012-12-21 | 12:34:00
Kategori; Vardag

Värsta stunden i våra liv 21 december 02:12

Nu kommer det bara mer och mer inslag om att jorden går under 02:12 i natt. Om det är sant så skiter jag på mig. Jag tror ju såklart inte på det men man blir lite som ett frågetecken när de håller på och skriver sånt i Aftonbladet mm. Fattar dom inte att dom skrämmer folk? Idioter !! Aja hoppas alla överlever morgondagen ✌

Idag var jag på sista gymnastik träningen men inte fan ska jag sluta träna på lovet för det. Blir hårdträning imorgon bitti igen. Ser fram emot kroppen till sommaren 👍 Puss

0 Kommentarer
2012-12-20 | 23:53:15
Kategori; Vardag

Varm choklad med mini marshmallows

0 Kommentarer
2012-12-20 | 15:32:52
Kategori; Vardag

Bakningstime

Mikaela är så duktig och bakar till gymnastikavslutningen ikväll. Själv sitter jag här vid datorn haha. Hon klarar det där galant. Jag är ändå den som fixar musiken, nån måste ju göra det ✌

Chokladmuffins

0 Kommentarer
2012-12-20 | 14:15:00
Kategori; Vardag

Jullooov

Nu är det äntligen jullov!! Det här ska bli det bästa ✌ Riktigt hel galet lov är vad jag ser fram emot. (haha nu vet jag inte om kanske mamma läser det här hihi) Men det gör inget mamma jag ska ha jätte roligt det här lovet, bara så att du vet :D Puss

 

0 Kommentarer
2012-12-20 | 13:55:00
Kategori; Vardag

Skön morgonträning ✌

Kom till skolan ca 11 var där i en timme. Nu är det lov !! Hur jävla skönt är inte det !!!? 😃
Drog iallafall direkt till gymmet, är så gott som ensam här. As skönt ✌

0 Kommentarer
2012-12-20 | 12:26:00
Kategori; Vardag

Du kan va rätt söt men måste du riva sönder mina händer ?!

Det svider å det gör så galet ont jävla skit katt !! Ska dra av svansen på den 😩 JÄTTE OOOONT !!!!! Tack för den Sune the 🐱

1 Kommentarer
2012-12-20 | 01:24:20
Kategori; Vardag

Oldies

 
HAHA hittade en massa super fula bilder på mig :(:(
0 Kommentarer
2012-12-19 | 22:03:09
Kategori; Vardag

Gubben dreglar för att jag är så duktig

1 Kommentarer
2012-12-19 | 18:55:00
Kategori; Vardag

Nu: gymmet

Blev en riktigt spontanare att dra till gymmet! Hann vara hemma i 5 minuter innan jag bestämde mig för att dra till gymmet och komma på andra tankar, bara kötta!!
Efter skolan drog jag till port73 men Emma som gjorde sina naglar, se blev riktigt snygga !! Vi snackade om allt mellan himmel och jord, det var super mysigt med en sån underbar person !! ❤

0 Kommentarer
2012-12-19 | 17:30:51
Kategori; Vardag

Bajsmat

Idag fick vi skitmat i skolan !! Typ kroppkaka? Vad är det för nåt?? Aja inge gott var det iallafall. Jag som var hungrig, har inte ätit på 24 timmar såå jag skulle vilja ha god mat tack !! :(

2 Kommentarer
2012-12-19 | 12:15:50
Kategori; Vardag

Jag har jätte roligt

Rubriken var ren ironi, så att ni vet bara. Snart ska jag dra mig iväg bortåt en bit. Ska bli skönt att få träffa någon istället för att sitta här hemma. Imorgon blir det väl skolan som vanligt antar jag. Om jag inte bloggar mer idag så blir det väl imorgon när jag kommer til skolan. Vad jag gör efter skolan imorgon är mycekt oklart men kanske tar mig en trip till port73 men det återstår att se. Puss
1 Kommentarer
2012-12-18 | 17:25:15
Kategori; Vardag

2 dagar kvar till jordens undergång

Man är ju lite spänd på vad som kan hända på fredag wihih! Jag menar tänk om hela jorden bara drar, och så är det bara jag som överlever. Skön känsla skulle inte vara fel hehe. Just nu när man bara vil typ spva bort hela livet !! DRIVER så jävla hårt tror ABSOLUT inte att något kommer hända på fredag, ingen annan heller hoppas jag. Jag menar, de där indianerna har ju liksom sagt redan för flera år sedan att jorden skulle gå under typ 2000 men hände nåt? NEJ INTE NÅGONSTANS !! Men lite kul är det iallafall :)
 
1 Kommentarer
2012-12-18 | 12:55:47
Kategori; Vardag

Nästa inköp - RUN DMC

1 Kommentarer
2012-12-17 | 22:23:00
Kategori; Vardag

Me and my babe

1 Kommentarer
2012-12-17 | 21:55:00
Kategori; Vardag

Drar upp stämningen med julfilm ❤

Drar upp julstämningen och kollar på en julfilm. Riktigt mysigt! Sov nå riktigt ordentligt alldeles nyss men insåg väl att det är galet för tidigt. Somnade direkt efter skolan och aa sov. Det var ju skönt! Nu ska jag gosa ner mig i sägen till filmen ❤

0 Kommentarer
2012-12-17 | 19:49:55
Kategori; Vardag

Svar på kommentar

Postat av: Anonym

Vad har du för kamera? När började du fota? Vad gillar du att fotografera mest?

 

Svar: Jag har en Nikon D5100 och jag vet faktiskt inte när jag började men jag har alltid beundrat fotografer och ville alltid fota tex familjen som liten. Jag gillar att fota saker som rör sig för det mesta men även porträtt :)

0 Kommentarer
2012-12-17 | 16:54:00
Kategori; Vardag

Måndag den 17 december

Idag har dagen varit rätt seg. Är fortfarande förkyld så jag har lite svårt att koncentrera mig, och andas för den delen. Förutom att Emma i min klass mådde piss och svimmade så har det gått rätt bra. Vi har fotat en massa bilder idag, i typ 4 timmar. Så ett antal bilder har jag på datorn nu. Det är ju nå sjukt kul det där !! Love it
Alldeles nyss kom jag hem från skolan, tryckte i mig nåt att äta och nu sitter jag här vid datorn som aldrig sviker mig. Du är guld värd !!!
 
En bild från idag
 
0 Kommentarer
2012-12-17 | 16:52:15
Kategori; Vardag

Svar på kommentarer

Postat av: Anonym
Hur gör du dem lockarna?
 
Svar: I håret? De är naturliga :)
 
 
Postat av: Ebba

De där jeansen!!! love! vart är de ifrån? 
Bra bra med nya objektiv du! Vi får ta en fotodag i snön när mamma väl släpper ut mig ur huset tycker jag! :D Puss på rumpan va! <3

 
Svar: Jeansen är från nelly.com länk. Jaa ett nytt objektiv skulle sitta fint :) Ja absolut Ebbstr ;) Puss <3
1 Kommentarer
2012-12-17 | 15:10:00
Kategori; Vardag

7 dagar kvar till julafton

0 Kommentarer
2012-12-17 | 14:21:56
Kategori; Vardag

Rent av älskar min linje

0 Kommentarer
2012-12-17 | 10:41:37
Kategori; Vardag

Studiofotografering

0 Kommentarer
2012-12-17 | 10:02:54
Kategori; Vardag

00:10 - Time for bed

En kompis bad mig göra en header till henne och hon hade lite önskemål osvosv så det här var vad jag skapade. Lite små kul sådär !! Nu är det dags för sängen GODNATT
 
0 Kommentarer
2012-12-17 | 00:10:00
Kategori; Vardag

Favorit Julia ❤

0 Kommentarer
2012-12-16 | 18:03:00
Kategori; Vardag

That's so funny

0 Kommentarer
2012-12-16 | 13:56:17
Kategori; Vardag

Söndag - Tillsammans kan vi gå mot rött

Har noll koll när jag vaknade i morse men direkt när jag öppnade ögonen så satte jag på Scooby Doo. Haha legend film !! Kollade klart på den och sen dess har jag kollat runt lite på bloggar och typ lite på facebook. Bara jag som tycker att facebook typ suger nu? Så jävla onödigt skit.. Men aja man är som de andra och chillar lite där ändå haha. 
Idag är typ världens segaste dag men jag har tre träningar på rad så det är bara att tagga till typ NUUUU !!!! Känner mig helt slö efter en hel vecka utan träning. Känner min lite som en gammal tant och det känns typ som att jag har gått upp AS MYCKET i vikt, men det skulle jag inte tro haha.
Det är plus grader ute också. Undra om snön kanske hinner försvinna innan jul hihi SKULLE INTE TRO DET VA?!
Allt mellan himmel och jord: Igår fick Max höra att från och med 2013 så ska de byta åldersgräns från 18 till 19 på körkort. Är det sant? I sånt fall kan jag ju lika gärna ge upp. Ska jag behöva vänta 3 jävla år på det där? NÄÄ juste !! Hoppas allt bara är skitsnack så att jag kan ta körkort snart ;) nu blev det långt, ha en bra dag!
 
1 Kommentarer
2012-12-16 | 12:53:01
Kategori; Vardag

Kungen på sladda

Var ute med pappa och sladda, haha som ett litet barn. Var ju nästan så att man körde av vägen ett tag.. Men vi var duktiga på det där! Snart är det min tur att sitta framför ratten och göra hela jävla världen osäker ✌

 

0 Kommentarer
2012-12-15 | 22:17:00
Kategori; Vardag

Myslördag

Kom precis hem från en trevlig dag med Max och gurra. Det snöar satan ute så aa det typ sög att gå hem från bussen iallafall.. 👎 Nu är jag iallafall hemma, myser i min rosa mjukisdress och äter fruktsallad med Papi!
 
0 Kommentarer
2012-12-15 | 14:30:01
Kategori; Vardag

03:21 - Ni får mig att må bra

1 Kommentarer
2012-12-15 | 03:21:19
Kategori; Vardag

9 dagar till julafton

1 Kommentarer
2012-12-15 | 03:04:23
Kategori; Vardag

MacBook pro efterlyses

Mobilbloggar lite såhär på kvällskvisten då min dator är helt väck. Vad fan har den tagit vägen? Jävla skit dator!! För stor att bära men för liten att synas, meningslösa sak. Blir ju lite lack!

Ikväll har jag varit hos Andreas och Emil. Vi hade det super kul ikväll, kollade på lite filmer och bara va typ. Super trevligt! Små underbara prickar.

Imorgon så åker väl jag och bror in till stan och kikar lite, inte så ofta vi umgås på dagarna :) Godnatt!

0 Kommentarer
2012-12-15 | 01:59:59
Kategori; Vardag

Party fredag

Idag är det fredag. HEEELG !! Vet dock inte vad jag ska göra, det återstår att se. Kanske blir att sitta hemma och typ dö då jag och Emma simmade idag på idrotten så jag är nå grovt jävla trött :(
Nu ska jag redovisa estetisk kommunikation också. Jävla sär ämne, suger ANUS !!!! För jag är ju fett förberedd OSv?! Inte någonstans !!! Vi får väl se hur det går haha han kommer döda mig hihi. 
 
 
Wopa gangnam style
0 Kommentarer
2012-12-14 | 11:49:42
Kategori; Vardag

Kolla instagraaaaam !!!!

HAHAHAHAH nu har jag, maxe och Max spamat instagram lite hahaha lätt värt att se !!!!! 😂😂 dog lite ikväll!!

0 Kommentarer
2012-12-13 | 20:59:29
Kategori; Vardag

JAG HAR INGET LIV

0 Kommentarer
2012-12-13 | 16:02:21
Kategori; Vardag

Hairhair

0 Kommentarer
2012-12-13 | 11:48:26
Kategori; Vardag

Gullunge

0 Kommentarer
2012-12-13 | 10:12:46
Kategori; Vardag

Drar mig tillbaka

 
Godnatt då världen !! Idag ska jag sova tidigt som fa-an har jag bestämt. Ha det trevligt !!
 
 
0 Kommentarer
2012-12-12 | 21:16:12
Kategori; Vardag

A big reason to smile

0 Kommentarer
2012-12-12 | 19:50:32
Kategori; Vardag

Failat

 
Kul att det ser ut som att jag har underbett :(((
0 Kommentarer
2012-12-12 | 17:34:00
Kategori; Vardag

Dagens fotografering

 
Dagens fotografering gick verkligen hejvilt åt helvete haha men kul var det. Fick nog inte en enda seriös och bra bild HAHA men what ever?? Kul som fan var det. Har typ inte skrattat så mycket i helva mitt liv som idag !! Kärlek till alla mina fina klasskompisar LÖV JU!
2 Kommentarer
2012-12-12 | 17:07:00
Kategori; Vardag

Alexanda Jätteful Mann & Julia Sär Palasciano

1 Kommentarer
2012-12-12 | 11:20:01
Kategori; Vardag

Innan all snö kom

Fick min vackra jacka igår kväll !! Wihöw äntligen slipper jag frysa röven av mig. Sköönt!
 
 
Nu sitter jag i skolan och typ gör ingenting, vi har GRAF men jag har typ inget att göra fast jag egentligen har det. Jag rent av orkar inte bara. Hehe så jävla slö, men linjen i sig är rätt slapp så det är lugnt :) 
Tråkigt jävla mycket snö vi har iallafall, det suger ju. Kan knappt gå med mina vackra converse ju :(
 
 
0 Kommentarer
2012-12-12 | 10:41:25
Kategori; Vardag

Barnvakt till dessa underbara prickar

0 Kommentarer
2012-12-11 | 22:19:48
Kategori; Vardag

Tisdags fotografering

0 Kommentarer
2012-12-11 | 22:17:05
Kategori; Vardag

Alexandra downs syndrom Mann

2 Kommentarer
2012-12-11 | 12:59:38
Kategori; Vardag

Svedberg gullis

Kanonkass dag !! Allt typ suger lite hehe hoppas ni har en bra dag iallafall :)
 
1 Kommentarer
2012-12-11 | 09:59:00
Kategori; Vardag

Studiofotografering

 
INGA KOMMENTARE PÅ MIN FULA SVANK OCH MAGE haha
 
 
Vissa bilder blev ju inte heller så lyckade:
 
0 Kommentarer
2012-12-10 | 22:08:11
Kategori; Bilder

Måndag - En massa bilder

 
Idag har vi haft lite studiofotografering. Superkul som vanligt !! Har galet mycket bilder på mina fina vänner på datorn nu som jag ska kika igenom efter träningen. Kommer fler bilder på bloggen senare.
 
Dagen i sig flöt på som vanligt, allt gick bra och så. Hade dock rätt tråkiga lektioner så aa jag längtade typ hem ett tag haha. Nu är jag iallafall hemma och tänkte dra mig mot hallen strax för lite träning med mina småbrudar. Så gulliga som få alltså !!! Love them
Sov heller inte som en prinsessa i natt så jag hoppas på att kunna sova lite bättre ikväll. 
0 Kommentarer
2012-12-10 | 17:50:02
Kategori; Vardag

My hero

 
Min finaste mamma. You are my hero big love to you !!
0 Kommentarer
2012-12-10 | 11:28:50
Kategori; Bilder

-här ska det stå något-

0 Kommentarer
2012-12-10 | 11:10:27
Kategori; Vardag

Gjorde min dag

 
Saknar dig obeskrivligt !! :(
1 Kommentarer
2012-12-10 | 08:36:00
Kategori; Vardag

Blä för vintersjuka

Jag har lyckats hålla mig frisk i över ett år men nu har skiten lyckats ta död på all energi jag har.. Känner mig så ynklig, vill bara somna och vakna när jag mår bättre. Vilket jävla helvete !! Måste ändå palla mig till skolan imorgon och på tisdag och onsdag, hela veckan dvs. Blä för vintern när man ska må såhär. Nu ska jag krypa ner i sängen och typ DÖ!! Godnatt
På tisdag ska jag vara barnvakt till världens finaste ungar wihi !!
 
2 Kommentarer
2012-12-09 | 21:35:12
Kategori; Vardag

I miss you beautiful

Min finaste vän har lämnat Sverige för andra gången.. I will miss you veryvery much. Big love !!!
 
1 Kommentarer
2012-12-09 | 17:20:00
Kategori; Vardag

Juluppvisning

Snön ger inte upp?! Vad är problemet? Sluta snöa förfan. Blir ju nästan lite sur här!
 

Idag ringde klockan runt 8 och det vara bara att släpa sig upp ur sängen och fixa i ordning sig och palla sig till hallen. Grymt jävla kallt var det !! Typ -16 :O GALET!! Nåja när vi kommit dit så lastade vi lite redskap och drog oss sedan till Torvalla. Hallen var riggad när vi kom, riktigt skönt så vi slapp den skiten iallafall. Uppvisningen flöt på bra. Småbrudarna var super duktiga lika så mitt eget lag. Drog sedan hem med Emelie och det snöade som satan i faan !!! Helt sjukt. Ge upp fan !!! Annars har allt varit bra ;)
 
 
 
0 Kommentarer
2012-12-09 | 16:17:15
Kategori; Vardag

Bigbig day

Hej kära människor!! Idag har det hänt en massa kul och lite mindre roliga saker. Dagen började en med tripp till HC med mina kära föräldrar, sedan åkte jag till mikkis och vi drog tillbaka dit haha as knas menmen. Vi fikade och pratade en massa tjejsnack ett par timmar, sedan träffade jag favorit Emil och vi umgicks ett tag sedan var det dags att dra sig hemåt. Tenen snabbdusch sedan skulle jag tillbaka till mikkis men det slutade med att sebbe, linus, Andreas och Martin kom till mig och vi umgicks lite, skrattade en massa. Sen, finally så åkte jag hem till Mikaela :) nu ligger vi och bara snackar lite allmänt. Imorgon blir det upp tidigt och dra sig till andra hemmet, gymnastikhallen. Min stora kärlek!!
0 Kommentarer
2012-12-09 | 00:57:31
Kategori; Vardag

Minikalle levererar

2 Kommentarer
2012-12-07 | 22:03:17
Kategori; Bilder

Nobody cares a damn

1 Kommentarer
2012-12-07 | 16:37:26
Kategori; Vardag

Blåbär

Gick runt i skolan på fotolektionen för någon vecka sen och hittad lilla Mattias blåslagen som få haha farlig sport!!
 
0 Kommentarer
2012-12-07 | 14:53:00
Kategori; Vardag

Kyla är överskattat

Sverige suger lite just nu!! Det är balle kallt ute :( blä
 
Idag kom jag och Ange till skolan vid 8:15 för att vi skulle ha matte 5 i halv. Då är vi bara 5 pers för de andra är så sär så de kom vid 12 (typ 2 till bara haha) Då drog vi oss till HC med Alex, vi bara va ett tag sedan åkte vi hem och nu är vi här. As sugig dag..
Juste vi satt och pratade om att jorden går under om 2 veckor, rätt spännande o se vad som kommer att hända. Inget kommer såklart hända (enligt mig) men andra kanske tror det hehe. Men vi planerade lite att vi skulle överleva och typ de andra dö, eller nåt sånt haha? Skum jävla konversation vi hade, blabla jätte spännande OSV.
 
 
Jag och brorsan Grekland 2005
 
0 Kommentarer
2012-12-07 | 14:02:00
Kategori; Vardag

There is something

0 Kommentarer
2012-12-07 | 10:15:42
Kategori; Vardag

Matilda Svedberg

Klarade mig galant fram och tilbaka till skolan idag. Onödigt värre att gå upp tidigt för att ha en och en halv lektion menmen vad gör man inte ibland. Snart drar jag mig mot hallen för lite träning sedan ska jag toksova då jag sov som en sopa i natt, som vanligt. 
 
Matilda Svedberg
Du är en vacker, snäll, älskvärd, skön, trevlig, rolig & cooling person, men du är nog den mest random person jag träffat som går fram till en främmande person med abstinens i kroppen och frågar om cigg. Kan man bli underbarare? Nej hjärtahjärta
 
3 Kommentarer
2012-12-06 | 16:28:00
Kategori; Vardag

Det är inte långt kvar till nästa år

0 Kommentarer
2012-12-06 | 01:18:41
Kategori; Vardag

NYTT OCH FRÄSCHT!

Sådär ju har jag ändrat typ ALLT som går att ändra på denna blogg. VACKÖÖÖÖÖRT!! Det funkar väl? Allt har blivit så mycket större. Fick mycket inspiration av andra hehe
 
0 Kommentarer
2012-12-05 | 22:39:00
Kategori; Vardag

Haha sopor !!!!

De som tog sig till skolan idag här i haningen tänker absolut inte med hjärnan iallafall, jävla arlsen fattar ju inte att de inte kommer hem jävla idioter!! Haha hoppas iallafall att de får en trevlig kväll där de nu är haha. Lycka till!
 
0 Kommentarer
2012-12-05 | 16:04:52
Kategori; Vardag

Sverige, dra någonstans

Pallade mig ut i snön med brorsan, men kan ju säga att vi ångrade oss grovt när vi bara stängt dörren.. Vad fan ska man göra en dag som denna? Nu när jag inte har något att göra. Kan lika gärna dra till gymmet.. eller inte.. As väder !! Sverige, dra åt helvete
 
 
0 Kommentarer
2012-12-05 | 15:03:00
Kategori; Vardag

SNÖKAOS

Shit å hej!! Det är snö upp till knäna så lämna huset gör jag INTE !!! Blir väl en chill dag, bara kolla på film och tagga till ikväll då vi kör lite på gymmet igen ✌

0 Kommentarer
2012-12-05 | 10:02:57
Kategori; Vardag

Kvällspass

Biffen själv krigar lite såhär på kvällskvisten, intensivt 1,5 timma KRIG! 💪

0 Kommentarer
2012-12-04 | 20:20:00
Kategori; Vardag

Kallt och trist ❄

As tråkigt väder. Försov mig i morse. Kom i tid ändå. Så kung som man är. Vill bara hem !!

1 Kommentarer
2012-12-04 | 11:22:35
Kategori; Vardag

Min favoritbebis

0 Kommentarer
2012-12-04 | 09:51:30
Kategori; Vardag

Älsklingshjärtan!!

Vad vore jag utan er mina änglar!! 
 




 
0 Kommentarer
2012-12-03 | 22:38:52
Kategori; Vardag

Tredje jävla december

Att jag fortfarande går runt i skinnjacka, det är förfan -15 !!!? Jävla sär.

Dagen har varit såhäääär seg 😓 sov typ 3 timmar i natt, själv hade jag velat lägga till 10 men fuck that shit äckel skola!! Trött som en gnu pallade jag mig till skolan med mina kära skinnjacka haha frös arslet av mig iallafall 👍 annars har dagen rullat på som vanligt. Mycket skratt ✌

1 Kommentarer
2012-12-03 | 16:17:00
Kategori; Vardag

Saknar det lite kanske

Saknar lite att vara jätte rödhårig. Det var ju sjukt coolt ändå !! Nu är det nästan lite lila/röd/brunt men det funkar det med ✌

2 Kommentarer
2012-12-03 | 01:55:06
Kategori; Vardag

Här mådde man bra

0 Kommentarer
2012-12-03 | 00:14:00
Kategori; Bilder

Instagram

Wihi alla glada läsare kan ju kika in på min vackra instagram 👌 ba hänga lite och följa lite 😘

0 Kommentarer
2012-12-02 | 22:21:04
Kategori; Vardag

Dagens skitgöra

Idag blir det bara att plugga intensivt i 2 timmar sen bär det av mot träning i ett antal många minuter. Kommer hem ca 9 och då hoppas jag nå sjukt mycket att jag är klar med min samhällsuppgift. 
 
 
1 Kommentarer
2012-12-02 | 10:49:00
Kategori; Vardag

Bästa brorsan!

0 Kommentarer
2012-12-02 | 01:33:00
Kategori; Vardag

Victoria's Secret

Idag har jag varit och köpt en ny favoritbebis. Du luktar bäst min kära ;) LOVE SPELL
 
0 Kommentarer
2012-12-01 | 16:32:19
Kategori; Vardag