My new babies

 Riktigt dåliga bilder på mina nya vinterskor men här ser man väl på ett ungefär hur de ser ut. Riktigt snygga är dom på fötterna också så jag är riktigt nöjd med mitt köp!
0 Kommentarer
2013-10-31 | 14:37:00
Kategori; Vardag

Torsdags shopping

På väg hem ifrån Vallentuna stannade jag i HC för att köpa mig ett par vinterskor. Nu har jag äntligen gjort det och fick även med mig en chailatte. Nu blir det att åka hem och plugga lite innan träningen 😚
 Självklart hade jag sämsta kläderna för det tråkiga vädret, menmen bara att hänga upp jackan på tork..
0 Kommentarer
2013-10-31 | 13:38:00
Kategori; Vardag

Typiskt julia

Såklart kom jag inte hem med någonting ifrån Forum. Så är det alltid, har kollat ut en massa saker jag vill ha men när jag väl står där och håller i grejerna så vill jag inte ha de längre. Dock hittade jag en massa andra snygga saker som dock kostar mer än mitt liv. Struntar väl jag i de kommer finnas hemma hos mig inom kort. Det var bland annat en mörkblå lite tunnare jacka, ett par skor, lite tröjor och koftor. Varför är det just jag som vill ha ALLT? Jag vill alltid ha allt... helt sjukt. Menmen annars har dagen rullat på som vanligt. Gymmade en och en halv timme där efter jag varit i Forum. Körde armar och kondition, så nu har jag super ont i armarna haha hoppas på lite träningsvärk också. Imorgon står klockan på 10 då jag ska kämpa mig upp till gymmet igen, känner att jag är på gång nu på riktigt faktiskt! Känns riktigt bra faktiskt. 
 
Har något litet problem i mina axlar dock som jag haft ett tag. Det är nämligen så att när jag slappnat av i mina axlar för länge så får jag sjukt ont. Smärtan går hela vägen ned i ryggen också. Känner att det inte riktigt ska vara så, kanske ska kolla upp det eller nåt? Det kan räcka med att jag suttit på en stol i en halvtimme och sen kommer smärtan. Då måste jag hålla händerna över huvudet, ja det där är jätte konstigt.... Behöver jag oroa mig är frågan? :O
0 Kommentarer
2013-10-29 | 20:42:55
Kategori; Vardag

Hello beautiful

 
Imorgon blir det lite shopping i Forum och tänkte leta efter dessa träningsbyxor. Riktigt snygga må jag säga så hoppas verkligen att de finns kvar nu när jag äntligen är i farten. 
 
Idag är det måndag och lovet har börjar på "riktigt". Har inte gjort så jätte mycket idag, varit i centrum och kollat ltie kläder osv sedan var det träning med mina småskitar. Ikväll blir det att sova riktigt tidigt då jag ska upp redan vid 07:15 för att ta mig till gymmet innan jag och Anna drar oss till Forum som sagt. Ja, jag är rätt morgontrött men jag måste börja ta min träning på allvar och då känner jag att jag rent av måste kriga upp imorgon bitti för lite träning. 
0 Kommentarer
2013-10-28 | 21:13:44
Kategori; Vardag

Söndags träning

Ja idag vaknade jag runt 11 och gick ut på en PW framåt klockan 12 hållet där. Riktgt skönt och uppfriskande. Hela dagen har bestått av träning för både mig och mina småtjejer, toppen dag med andra ord. 
0 Kommentarer
2013-10-27 | 19:03:00
Kategori; Vardag

Fem saker om mig

I brist på ingenting!
 

1. Jag har börjat träna igen, efter sisådär 3 månader kanske. Haha pinsamt uppehåll..
 
2. Jag har helt plötsligt börjat känna mig någorlunda smart. Låter helt sinnessjukt jag vet, men jag känner på riktigt att jag dels ligger ganska bra till i skolan vilket känns super skönt.
 
3. Jag har ganska mycket panik över vad jag vill göra i mitt liv. Går nu andra året på gymnasiet och jag har i stort sätt ingen aning om vad jag vill göra av mitt liv.. Känns inte så bra det här.
 
4. Jag kan nog räkna på fingrarna hur många gånger jag somnat med TV:n avstängd haha. Somnar ALLTID med TV:n på hihi bästa som finns.
 

5. Jag suger på att blogga för att jag inte har något kul att skriva om. Behöver er hjälp om vad jag ska skriva om så tipsa tipsa tipsa hela tiden! Tack på förhand !!
 
 
0 Kommentarer
2013-10-27 | 10:03:00
Kategori; Tidsfördriv

Saturday night

Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Började dagen med ett morgon gympass, körde mage rygg och kondition. Det kändes riktigt bra efteråt må jag säga. Åkte då hem och vilade ut mig, åt lite osv. Sedan var det dags att göra sig i ordning för kvällen då jag skulle till stan med mina tjejor för lite middag och bio. Vi valde att kolla på familjetrippen haha TRO MIG den var stört skön haha rekomenderas starkt. Råkade kasta ett popcorn på damen framför mig, hon blev arg HAHAHA sicken tjurkärring det där haha nåja. Sedan tog vi oss hemåt och nu blir det att varva ner till någon film av något slag. Brukar alltid bli komedi men kanske ska variera och ta nån skräckis, somnar ändå alltid i mitten av alla filmer såhär sent på kvällarna så det blir inga problem haha.
 
Juste Ebbisen skrev till mig idag. Hon befinner sig just nu i turkiet och har varit och kollat på MK väskor, TILL MIG!! Hon är ju för go den där människan. Ska nämligen få en av henne i födelsedagspresent !!! Vet dock inte vilket färg så det återstår att se. Haha hoppas bara att jag gjorde rätt när jag sa att hon fick välja färg haha det ska bli spännande det där. Men fint kommer det bli det kan jag lova. Min finafina tjej som skaffat sig en pojkvän också INTE ILLA skitunge!! 
 
Sovgott alla fina där ute. I natt ställs klockan om, så imorgon får ni alla sova en extra timme! Lovely
1 Kommentarer
2013-10-27 | 00:45:32
Kategori; Vardag

Höstlov baby

Nuu är det äntligen höstlov mina kära vänner. Avlsutade skolveckan med vandring i tyresta med klassen och paralellklassen. Haha dock var vi inte så många men det var väl trevligt. Mat var vi tvugna att göra på stormkök, hur tänkte dom? Ingen aning asså men det gick väl tillslut, jag och Angelina var sist haha för det gick väl lite sådär för oss i början. Men nu är jag i allafall hemma och helt mör i benen. Kom antagligen hem först då jag bor närmast hihi känns bra. Nu har Angelina just åkt härifrån så jag ska nog sätta på en film och bara ta det riktigt lugnt innan träningen ikväll med mina småtjejer. Eftersom att Steph inte kommer så kommer träningen suga! (hoppas du läser detta och tar åt dig :*) Skriver lite senare om någonting mer spännande än detta..
0 Kommentarer
2013-10-25 | 13:20:47
Kategori; Vardag

Dagens träningspass med kusin

Idag provtränade jag på SATS och tänker faktiskt skaffa mig ett kort där. Verkade riktigt bra så det där kommer bli kung. Sa upp mitt andra gymkort på mitt andra gym så nu jävlar kör vi !!!
1 Kommentarer
2013-10-23 | 22:30:07
Kategori; Träning

Ganska stolt över mig själv

Nu är det såhär att jag faktiskt inte tränat på jag vet inte hur länge, så jag kände att det var dags. Satte ett schema på att gymma 3 ggr i veckan, varje tisdag onsdag och lördag. Så idag pallade jag mig till gymmet och körde kondition, ben och massa rumpa. Det kändes riktigt bra efteråt och jag hoppas verkligen på grov träningsvärk imorgon. 
 
Klockan är bara halv 9 nu men jag är riktigt trött så jag tänkte ha lite filmmys här hemma lite ensamt sådär haha. Hoppas ni alla haft en skön dag, imorgon är det onsdag och jag har redovisning. Tänkte ta mig till skolan runt 20 över 8 för att förbereda mig lite osv.. Orkar verkligen inte det nu ikväll. Puss på er
 
 
0 Kommentarer
2013-10-22 | 20:25:00
Kategori; Vardag

Blivande tatueringen

Nu har jag suttit och meckat lite med svalor här hihi. Kom fram till vad jag vill tatuera och vart osv, ja ni vet allt sånt där. Observera att på bilden nedan så upprepas svalan vilket jag inte vill utan jag vill ha 4 svalor med olika vingpositioner om ni förstår? Så förutom hur själva svalan ser ut som vill jag har precis sådär. Tror det kan bli helt otroligt snyggt det där! Vad tycker ni?
 
 
 
1 Kommentarer
2013-10-21 | 22:56:39
Kategori; Wanties

jag hatar (egentligen) måndagar

Godkväll. Nu är det bara 4 skoldagar kvar till höstlov, ja men skööönt! Livet leker lite smått sådär..
 
Idag är det måndag och det känns väl okej. Vaknade ganska pigg och glad då jag hade sovit väldigt länge i natt. Idag blir det samma sak känner jag. Sova tidigt är min grej nu för tiden. Hade en period då jag somnade vid 3-4 på morognen, och det kändes ju lite sådär då jag skulle upp 3 timmar senare. Men nu är jag lite back on track och somnar just 11, halv 12 så det känns okej. Och allt det där pluggandet känns ändå rätt okej nu, känns som att jag nästan är klar för den här veckan redan (men det skulle jag inte tro haha) så jag kanske kan gå på lov med ett leende på läpparna. Har inget kul att skriva nu för tiden heller, tipsa gärna om ni kommer på något bra.
Nu väntar sängen lite snyggt, och så kör vi lite film om ett tag. Dock måste jag kolla lite födelsedagspresenter (till mig själv) mami vill veta vad jag vill ha, igen... Godnatt cuties!
0 Kommentarer
2013-10-21 | 21:25:00
Kategori; Vardag

Min hjälte

Det finns ingen som du och jag kan inte beskriva dig med ord. Det här mina vänner, är VÄRLDENS bästa person. En bättre vän kan man inte få och jag är så glad att just jag har henne! Min Stephanie 
0 Kommentarer
2013-10-20 | 15:33:41
Kategori;

Night out - Priscilla

Igår kväll rörde sig jag och mamma in till stan för lite middag och även Priscilla. Det var helt sjukt underbar, stört kul! Jag rekommenderar helt klart den musikalen, det var grymt.
Somnde ca 5 i morse och vaknade vid halv 1, sen dess har jag inte gjort mycket alls. Mina kusiner kommer på besök ikväll så det blir väl riktigt mysigt det där. Ha en grym dag 
 
0 Kommentarer
2013-10-20 | 15:29:58
Kategori; Vardag

Fredag idag

Vi jobbade flitigt på webbutvecklingen idag ja!
 
Nu är det äntligen fredag peeps. Typ inledde dagen med att vara sjukt trött, behövde plugg igår kväll så jag sov väl ca 5 timmar bara. Det sög och jag får ju tyvärr ta konsekvenserna.. Buhu nu är jag iallafall hemma från skolan och tänker inte göra ett skit innan det är dags att rulla mot hallen för lite träning med småbarnen. Dom ska även tävla imorgon så det ska bli intressant det här. 
Som jag även sagt tidigare så ska jag till stan med mami imorgon eftermiddag/kväll. 
0 Kommentarer
2013-10-18 | 16:41:55
Kategori; Vardag

2 cool 4 school

Idag är det ingen skola för min klass, vi ska nämligen till medeltidsmuseet haha tjena. Har aldrig varit där så det ska väl bli något nytt antar jag. Så alla lektioner är inställda och vi ska samlas där kvart i 1 och sen åka hem 2. Vet inte om det är rätt onödigt, jo faktiskt men aa nu får det bli såhär haha. Sen blir det raka vägen hem för massa engelskaplugg och trääääning !!! Skön dag må jag säga... vi får se. 
0 Kommentarer
2013-10-17 | 11:23:37
Kategori; Vardag

Nike air max

Har designat mina egna air max skor, haha skit snygga ju !! Verkligen någonting jag vill ha just nu är just ett par nike air max!!! Så sjukt snygga i modellen och svin sköna (ja jag har provat)
 
 
 
 
0 Kommentarer
2013-10-16 | 13:55:00
Kategori; Wanties

Vad hände?

Ibland kan man ju undra vad jag har för en snubbe haha
 
 
0 Kommentarer
2013-10-16 | 13:19:00
Kategori;

Grattis på din dag finaste Ebbis

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens finaste människas födelsedag. Stort grattis min finaste vän Ebbis på din 17årsdag, bättre sent än aldrig som man brukar säga (även fast jag är ännu senare hihi) önskar iallafall dig en kanondag i skolan och en ännu bättre avslutning på crossbanan. Äntligen är du lik de flesta andra 96or och blir ett år närmre vuxen, tjoho big love to you min hjälte !! 
 
 
1 Kommentarer
2013-10-16 | 07:01:00
Kategori; Vardag

Tidiga mornar sena dagar

Sådär ja, äntligen är tisdagen över. Slutade just precis nyss och är nu på g till Farsta C för att möta upp sagan och fixa lite. Det kommer gå fort sen måste jag hem och plugga, är en ANING stressad just nu.. det här är nog en av de jobbiga perioderna nu i 2an men det är inte så farligt, vi klarar oas nog rätt okej ändå! Hoppas på det bästa. 
 
Hoppas att alla haft en grym dag men att den blir bättre till kvällen!
0 Kommentarer
2013-10-15 | 16:48:36
Kategori; Vardag

Snälla ge miiig

 
Jag dööööör! Vill ha alla NUUUU
1 Kommentarer
2013-10-14 | 22:46:00
Kategori; Wanties

In a bad mode

Men vad ska jag göra åt det just nu? What to do, what to doo?
 
Ursäkta för kass uppdatering de senaste dagarna, men just nu rullar det på riktigt ordentligt i skallen på mig. Jag har såå mycket att göra nu innan det faktiskt är höstlov, bara 2 skolveckor kvar. Innan dess ska en infografik om mitt ämnesval inom historia redovisas, ett arbete om medeltidens ekonomi och handel ska vara inlämnat, historieprov äger rum på onsdag och även ett engelska prov ska göras på fredag. Jo men ni märker ju, jag har inte att stå i de här två kommande veckorna. Men det ska nog gå braa! 
 
Annars händer det inte så himla mycket roligt i mitt liv. I helgen blir det gymnastik för hela slanten, även kvalletid med mamma på lördag kväll då vi ska gå på priscilla haha hur kul? Tror det kommer bli grymt, men det återstår att se. Sen får jag väl lite sovsällis, hoppas jag iallafall hehe inget planerat än bara lite snack. 
 
Nu måste jag tyvärr ta mig i kragen och fortsätta plugga på all dessa historie grejer vi har.. Det suger, jag är sämst på alla samhällsämnen och  bara därför ska vi har så sjukt mycket prov och inlämningar om just det.. Haha årets jävla skämt asså, det suger. Kill me !!
 
 
0 Kommentarer
2013-10-14 | 22:45:24
Kategori; Vardag

Söndagsångest

Tjo bloggisen! Söndag idag, världens tråkigaste dag. Men det har gått bra, tränat mina småskitar 15-18 så dagen halvslutade bra :* 
Nu blir det lite festmiddag med pappsen haha töntigt. sen blir det väl att ta det jäääävligt lugnt för imorgon är det måndag igen, buh. Men det tar sig, veckan kommer gå fort ✌️ bara det att jag har mitt andra prov på onsdag, andra provet i min gymnasiehistori hehe borde jag klaga? No klarar mig KRAM.
Bild från igår, vi röjade sönder hehe !!
0 Kommentarer
2013-10-13 | 18:36:31
Kategori; Vardag

Partyparty

Nu är det dags för alla gamlingar att parta loss, är nämligen på väg till Nacka för lite 50 årsfest. Alltid lika kul haha! Erika är ju där så det kommer bli kul det där. 
 
Tidigare idag har jag varit ute på fotorunda med Ebbis, super mysigt att få träffa henne det var faktiskt några dagar sen sist. Hon tog mitt minneskort men lägger ut lite höstbilder när jag fått tillbaka det. Ha en trevlig kväll ✌️
0 Kommentarer
2013-10-12 | 17:38:00
Kategori; Vardag

Orange is the new black

Jag rekommenderar stort! Sjukt bra och rolig serie. Tycker alla borde ge det ett försök, seriöst. Men loooove!
0 Kommentarer
2013-10-11 | 22:38:36
Kategori; Vardag

Myskväll i gamla stan

 
0 Kommentarer
2013-10-11 | 20:18:13
Kategori; Vardag

Because you are beautiful

 
 
0 Kommentarer
2013-10-11 | 17:38:00
Kategori; Vardag

Äntligen fredag

Yey äntligen fredag vänner och idag blir det födelsedagsfirande för min syssling som äntligen fyller 18, STORT GRATTIS SIS !! Åker in mot stan vid ca 4 med pappsen och kollar lite kläder innan, kvalletid med pappa var inte igår iallafall.. Har faktiskt inte alls mycket mer att säga men ska väl försöka ta lite roliga bilder idag också så de  kommer komma upp ikväll eller under eftermiddagen nu. 
 
Nu får det bli att bara ta det lugnt innan jag ska börja göra mig i ordning för staden ♥
 
0 Kommentarer
2013-10-11 | 14:25:00
Kategori; Vardag

Långt eller kort?

Kan själv knappt minnas att jag haft sådär långt hår men aa det hade jag. Saknar det en del faktiskt...
 
 
 
 
1 Kommentarer
2013-10-10 | 21:34:00
Kategori; Vardag

Kärleksfilmer när det är som bäst

Ja ni, dagen har varit lite allt möjligt.. Men helt ok ändå till slut. Somnade ganska sent då jag hade feta magvärken och sen började morgonen lite segt, sov lite längre än vad jag borde gjort, men fixade mig i tid. Sen när jag skulle gå till bussen så aa SPÖregnade det, jag skämtar inte!! Så jag såg väl ut som en blöt hund när jag kom till skolan, pinigt. Fick frukost av min historie lärare så det var väl något bra iallafall, men sedan under dagen kom magvärken tillbaka så det blev ingen lunch. Sen utomhus idrott på det, i regnet. Dock slutade det när det var dags, drog feta vurpan på Tilda också haha magmusklerna värkte rätt ordentligt vid det tillfället haha!! 
 
Nu sitter jag på mitt rum och deppar lite för pappa vill inte åka och köpa choklad till mig, den jäveln. Han frågade om jag ville ha sen ba: nee men du jag orkar inte! Vem gör nåt sånt?! Fan inte okej!! Vi skulle kolla på en film tillsammans men fan heller, inte tänker jag sitta med honom nu haha, skit pappa! 
 
Nåja nu blir det lite kärleksfilm, haha aa sånt som jag aldrig brukar kolla på men jag saknar David lite nu, det var 5 dagar sen sist så jag får sakna honom lite extra när jag inte ha kontakt med honom för tillfället då han har match.. Haha ha det bra mina läsare!
 
 
0 Kommentarer
2013-10-10 | 21:21:56
Kategori; Vardag

Vi är nu mitt i veckan

 
Onsdag idag folket, och vi befinner oss nu mitt i veckan. Vaknade upp hemma hos Stephie klockan lvart i 7 och började göra mig i ordning för att sedan ta mig till skolan. Satt hela kvällen igår och pluggade till historie provet vi hade i morse vid 8. Det lönade sig kan jag ju säga, det gick faktiskt bra det där. Hoppas Kalle tycker detsamma dock.. 
Sitter just nu och kollar på mina fina klassisar som fortfarande skriver provet, så duktiga så. Men de lär vara klara snart. Än har de skrivit långa biblar haha sköna. Nästa vecka blir det ett nytt historie prov så det är bara att börja plugga på.. Buh! Aldrig haft såhär mycket plugg samtidigt. Det här provet var det första i min gymnasiehistoria faktiskt haha pinsamt jag vet... 
 
Nuu blir det lite annat som jag ska göra. Efter skolan åker jag hem och puggar vidare. Kanske får dra ett träningspass, det är ju ändå onsdag och det är en av mina träningsdagar och jag missade den förra veckan så idag MÅSTE jag träna. Hej på er
0 Kommentarer
2013-10-09 | 09:18:23
Kategori; Vardag

Be strong girl

 
0 Kommentarer
2013-10-08 | 21:14:09
Kategori; Inspiration

Date with my boo

 
Tisdag idag och jag försov mig lite smått i morse. Vaknade en kvart innan jah skulle till bussen men som tur var var pappa hemma och kunde skjutsa mig, så i tid kom jag faktiskt. Dagen kommer rulla på som vanligt sedan blir det lite dans med steph, mikkis och sanna. Sedan ska jag bara mysa med steph!! wihu 
0 Kommentarer
2013-10-08 | 10:52:00
Kategori; Vardag

Skype med finaste brorsan

 
La precis på samtelet med min bror. Det var trevligt att få höra hans röst igen, det är så tomt här hemma utan honom. Fick veta att han graverat (heter det så?) en keps haha nämligen skrivit Matte P på den. Han kallas Mats här hemma bara för att pappa började med det då han tycker det är så stört fult, kan jag ju faktiskt hålla med om. Haha så han skrev som sagt Matte P på sin keps haha. Önskar verkligen att jag kunde få hälsa på honom men antar att jag inte har den tiden.. Får se hur allt blir. Nu ska jag stänga igen och sova!
0 Kommentarer
2013-10-07 | 23:04:00
Kategori; Vardag

Me want!!

 
0 Kommentarer
2013-10-07 | 19:25:40
Kategori; Wanties

What to do?

Aotch sådär ja! Nu har jag gjort om bloggen ännu en gång. Det är ju rätt kul att göra nytt rätt ofta. Dock är den inte klar, funderar på att göra en bildheader då jag inte haft det på sjukt länge. Har dock ingen bild så det är väl lite det jag väntar på :) Men det ska nog bli bra. 
 
Kanske ska berätta lite om min dag eller nåt.. Den har varit sådär. Haha det var kul va? 
Det har faktiskt inte hänt någonting speciellt, vaknade av att Max skrev till mig men jag somnade som väldigt fort. Vaknade sedan vääldigt mycket tröttare än vad jag var när jag vaknade tidigare. Men sånt är väl livet antar jag? Fixade mig sedan illafall men hyn var inte på bästa humör så jag blev väl lite små sur och obekväm med att gå till skolan like that.. Men jajaa what to do? 
Nu ska jag iallafall palla mig ner till köket och fixa nåt att äta, är dock inte hungrig men det lär ju bli ett jävla liv på mamma om jag inte äter..
 
 
 
0 Kommentarer
2013-10-07 | 19:20:35
Kategori; Vardag

Tråååk helg

Får väl be om ursäkt för helgens dampryck men jag har inte varit på humör alls.. 
 
Helgen började som sagt inte bra alls, har varit så trött och sur bara men jag har väl klarat mig genom denna helg på ett bra sätt. Igår kväll kom David hit och vi gjorde väl inte så mycket, var ju inget kalasväder så det blev att vara inne och ta det allmänt lugnt. Imorse var han tvungen att åka hem hyfsat tidigt för att spela match, hur det gick har jag ingen aning om men det kommer väl snart. 
Sen har jag inte gjort så mycket idag, bara lökat sönder. Träffat Ebba lite också, hon kommer väl hit senare också skulle jag tro.. Min brorsa!! :D 
 
0 Kommentarer
2013-10-06 | 18:40:00
Kategori; Vardag

Fyfan för dagar som denna

Det är verkligen inte min dag idag! Skriver imorgon.
0 Kommentarer
2013-10-04 | 23:30:00
Kategori; Vardag

Vad skulle jag göra utan dig?

Min kärlek till dig är obeskrivlig!! 
 
Torsdag idag folket. Det har varit segt men jag har väl klarat mig någorlunda bra tycker jag.. Kompisar har märkt på mig att jag är lite nere, dock är det absolut ingen anledning, känner mig bara lite trött och seg annars är det ingen som helst fara, lovar! 
Idag hade vi idrott i skolan, haha seriöst det roligaste jag gjort. Alla var så sjukt arga för att de inte förstod någonting hahaha håller med er kompisar, det var sjukt svårt. Något baseboll liknande hihi tungt.
Nu blir det att försöka plugga till webbutvecklingen imorgon, har nämligen prov men kan INGENTING.. Tack gode gud för att jag är så otroligt bra i det ämnet, not. Skjut miig!
0 Kommentarer
2013-10-03 | 19:51:00
Kategori; Vardag

I am the lucky one

 
 
0 Kommentarer
2013-10-02 | 17:36:00
Kategori; Inspiration

Dallas, Texas

Jag har en ny önskan! Nu är det lite mer än en månad kvar till min födelsedag och jag har HELT ändrat mina planer för vad jag ska önska mig.
 
Det är nämligen så att min storebror befinner sig i Dallas, Texas just nu och jag skulle mer än allt vilja träffa honom. Han har varit borta i 1 månad nu och jag saknar honom mer än någonsin. Så jag har tagit ett beslut att önska mig en resa till Texas 1 vecka för att hälsa på min storebror och även mina kusiner och faster. Jag personligen tycker att det är en sjukt bra present det tyckte även min mamma lät ganska rimligt så jag håller tummarna riktigtriktigt hårt just nu för att jag ska få göra den här resan. Jag förstår då att de inte vill ge mig något mer då den där resan kommer att kosta en del. Men jag tycker verkligen att det räcker för mig. En vecka i värmen med min finafina bror som jag varit utan nu i en månad, min glädjespridare!! 
 
0 Kommentarer
2013-10-02 | 17:12:00
Kategori; Wanties

Bra med bullar

Igår bakade Ebbis typ en miljon bullar! I lööv it, det var sååå gott!!
0 Kommentarer
2013-10-02 | 09:51:00
Kategori; Vardag

Tisdagsångest

Känner lite såhär idag... Inte min dag idag iallafall!
 
vaknade ganska utvilad i morse, det kändes väldigt bra att för en gång skull känna sig någorlunda pigg så tidigt på morgonen. Gick upp och fixade mig lite sedan tog jag mig till skolan. Det var väl då jag började bli trött och aa var allmänt seg och tråkig, what to do? Fick kämpa mig genom dagen ändå. Dock sitter jah fortfarande i skolan och gör absolut ingenting, känner mig riktigt trött i ögonen på något sätt..
 
Idag är det ingen träning av något slag, så jag ska bara ta det lugnt och sova riktigt tidigt. Vill åka till stephie men det återstår att se om jag kanske gör det. Ha en bättre dag än vad jag har läsare!!
 
Måste ju även välkomna oktober!! Hoppas på en grym jävla månad nu :D
0 Kommentarer
2013-10-01 | 14:33:05
Kategori; Vardag