Want to doooo

            
 
 
2 Kommentarer
2013-05-30 | 15:07:00
Kategori; Vardag

På väg hem till mig

Nu är denna skönhet på väg hem till mig för att få bäras på min älskade brors student. Längtar till 1000!! 
 

Fick även en fråga om vad de andra två klänningarna är ifrån och de är ifrån NELLY.COM båda två. Den med lite svart är tyvärr slut men den andra finns fortfarande kvar om du är intresserad av att köpa den :) Kramkram
0 Kommentarer
2013-05-29 | 22:48:56
Kategori; Vardag

Nästa inköp

1 Kommentarer
2013-05-23 | 22:36:10
Kategori; Vardag

Tider springer iväg

Jaja sommarlov om 21 dagar nu dåå. Så sitter här hemma med mamma och kollar på nya sommarkläder, även en klänning jag ska ha på mig på Max student. Hittade en massa fina plus en massa shorts jag måste införskaffa mig nu. Det är liksom dags eftersom att jag för det första åker till Spanien om 49 dagar och att det faktiskt snart är sommarlov. Tro det eller ej men jag har faktiskt snart klarat första året på gymnasiet och det känns sjukt underbart. Det känns riktigt bra att jag kan sluta denna årskurs med ett leende på läpparna, är alltså riktigt nöjd med min prestation. Allt känns toppen och ser fram emot en toppen sommar nu också!! Ha en trevlig kväll
0 Kommentarer
2013-05-22 | 22:57:38
Kategori; Vardag

Underbara Luma

Det är så trist väder idag så bjuder på denna fina sommarblid. Tagen i Luma när körsbärsträden blommade så fint. Ha en fin dag!
1 Kommentarer
2013-05-22 | 13:18:00
Kategori; Vardag

Allt tar död på mig

Nu är det dags för sängen efter en massa fotofixning. Har suttit i timmar nu och bara glott på datorn som fått stått och arbeta röven av sig. Men det lönade sig, nu är jag klar för ikväll! Imorgon blir det upp med tuppen och åka till skolan för NP matte, det kommer absolut inte gå bra haha jag har inte lärt mig någonting nytt det här läsåret i matte då våran lärare är urkass, men vi alla i klassen får väl göra det bästa av situationen och skriva den där saken.. och få F! 
Idag har det varit en vanlig dag, fick sluta 4 timmar tidigare dock så det var skönt. Åkte hem med mamma efter skolan och satt i solen en liten stund, brände mig.. Det lägger sig nog till imorgon, eller jag hoppas det! Sen ikväll har även jag och mamma varit ute och sprungit, härligt väder för en joggingrunda (Y) Det gick fint.
Sov gott kära läsare!!!
0 Kommentarer
2013-05-21 | 00:35:23
Kategori; Vardag

Spanien bokat och klart

Om bara 56 dagar åker jag och min finaste Angelina till Spanien i 2 hela veckor. 2 veckor för bara en massa sol och bad!! Jag är så sjukt taggad så det bara sjunger om det. Det kommer bli riktigt grymt!
 
Lite om veckan då, den har gått super fort. Har dock inte varit så himlans kul men jag har fått fota en heel del kan jag ju säga, i stort sätt varje dag! Åkte till Högstabanan och skulle fota cross men det slutade med en massa prat och bara häng. Fick några bilder såklart men jag fick träffa min efterlängtade Sebastian som jag haft lite dålig kontakt med dock men nu känns allt riktigt bra igen. Sen har veckan flytit på som vanligt, och IMORGON mina käraste då åker jag till La Helsingborg med mina bästa småtjejer som ska tävla för första gången utanför Stockholm!! Jag är grymt taggad och känner verkligen att det här kan gå TOPPEN!! Hoppas mina tjejer är lika taggade som jag för då kommer allt verkligen gå helt perfekt! Nu blir det att packa det sista innan det är dags för sängen, upp tidigt imorgon som vanligt! Kramis
1 Kommentarer
2013-05-16 | 22:55:00
Kategori; Vardag

Sugen som SATAN

Imoooorgon blir det motocross fotografeeeering!!!! WOAAAH nu jävlar kör vi. Får jag bra bilder imorgon kommer jag vilja fortsätta heela sommaren! Hoppas på det bästa nu, hoppas på bra väder och bra humör!!
Yes babes, idag är det tisdag (precis som vilken tisdag som helst) och min dag har spenderats på många olika sätt. Har bland annat hängt lite i skolan, fotat i stan, åkt buss och tränat. Det har varit en "helt vanlig dag" med andra ord. Nu väntar jag på pappsen som har köpt mä donken hem (sorry kroppen men det fanns inget annat, och man säger inte nej till EN ynka meny!) Sedan blir det att hjälpa min storebror med lite läxor. Yes, han går i 3:an på gymnasiet och behöver tyvärr MIN hjälp... Vilket menas då att jag är riktigt duktig antar jag, hoppas bara att jag kan hjälpa honom haha för det lät lite komplicerat det han skulle göra. Menmen, imorgon är det onsdag oooch vi har NP klockan 9 på morgonen, känner absolut inte för det men sånt är livet. Hoppas dagen går fort bara för sen ska jag in till stan igen och fota sedan till crossbanan. Det kommer bli en suuuperbra dag imorgon! 
0 Kommentarer
2013-05-14 | 21:00:00
Kategori; Vardag

Todays

5 Kommentarer
2013-05-10 | 17:11:18
Kategori; Vardag

This shity days

Sitter här och försöker göra lite svenska uppgifter men det går väl inte så jäte bra. Har gjort 2 av 4 och oooorkar verkligen inte göra en till. Om ni bara visste vad man skulle göra så kommer ni förstår mig. Imorgon bär det av mot Höganäs för lite tävling, rätt nervöst känner jag. Men det ska nog gå bra. Bussen går ca 09:00 imorgon bitti och ca 7,5 timmar senare är vi förhoppningsvis framm i den lilla staden. Förhoppningsvis känner jag mig lite mjukare i kroppen i helgen då jag gjorde illa mig igår på träningen.. Så typiskt mig, sist jag tävlade var jag sjuk, gången innan det hade jag halsfluss och nu har jag sträckt ryggen.. kan det bli sämre? Nope! Får iallafall hoppas på det bästa. 
Idag har jag, Angelina och Mikkis varit och hämtat dräkter till våra småbrudar som tävlar nästa helg i Helsingborg. Det är så kul att kolla på alla dräkter som föreningen köpt in genom alla dessa år (Y)
 
Senare ikväll åker iallafall me and my family till staden och äter på restaurang tillsammans med en annan familj, så det ska bli mysigt. Hoppas jag får någon god mat i mig ikväll, det var länge sen sist. NUU måste jag packa (det har jag helt glömt bort) så nu blir det lite brådis här hemma. Skriver lite senare, KRAMIS
 
Bild från onsdags 
0 Kommentarer
2013-05-10 | 14:17:49
Kategori; Vardag

Flawasss

1 Kommentarer
2013-05-08 | 18:25:39
Kategori; Vardag

My little girl

0 Kommentarer
2013-05-08 | 18:19:25
Kategori; Bilder

Dagens fotografering

Modell: Ebba Garpedal
0 Kommentarer
2013-05-08 | 17:57:01
Kategori;

I sommar ska jag....

Åka til Italien men la familia
 
Sedan blir det antagligen Spanien med min fina vän Angelina
 
Sen hoppas jag på en resa med min bästa Stephanie!! 
 

Jag är så sickt taggad på sommaren nu. Om bara 18 skoldagar så tar jag studenten från 1:an och går vidare mot andra året lite snyggt sådär. Känner på mig att allt det här kommer bli så sjuuukt bra!!!!
 
 
1 Kommentarer
2013-05-07 | 11:30:00
Kategori; Vardag

Born to be happy

0 Kommentarer
2013-05-07 | 10:20:37
Kategori; Vardag

Idag är det ingen vanlig dag

....det är aldrig några vanliga dagar, alla dagar är unika. HAHA visst är det sant? Yes it is.
Idag gick vi såklart i skolan till ca 3 sedan var det bara fooooota som gällde fram till 5. Hann nog göra klart en och annan uppgift idag och det känns rätt skönt såhär innan jag ska vara ledig en massa dagar nu när det är tävlingar på g. Det blir tävling om mindre än en vecka mihi rätt nervös fast ändå inte på nåt konstigt sätt.. Känns konstigt det här. Har maaassor att göra den här veckan och nästa. Först så blir det en maaassa träningar och sen ska jag tävla i helgen, efter det ska jag agera som modell hos en makeup artist, sedan ska jag hämta dräkter till mina småtjejer (!!!!!!) sedan så blir det äääännu mer träning och till sist en tripp till Helsingborg för ännu en tävling. KAOS med andra ord. Men det ska nog gå bra. Snart är det ändå sommarlov juu, då hoppas jag på en massa sol och massa utomlands, jobb kanske jag kan klämma in där emellan. Menmen nu ska jag kika runt lite här på datorn ha en fin kväll. Kramkram
0 Kommentarer
2013-05-06 | 19:45:14
Kategori; Vardag

My dear hometown

0 Kommentarer
2013-05-06 | 11:14:02
Kategori; Vardag

Babypink nails

0 Kommentarer
2013-05-03 | 22:03:58
Kategori; Vardag

Min broder

1 Kommentarer
2013-05-03 | 14:03:18
Kategori; Vardag

Känner att sommaren är på väg

När jag nu kom hem från skolan tog jag ned kameran från hyllan, har inte rört den på ett tag nu (bortser från när jag fotade max) och jag känner absolut att det var dags att ta tag i det jag älskar att göra. Måste försöka ta mig ut någon helg och bara klicka en massa sommarbilder. Känner verkligen att sommaren är på väg nu. Redan igår kunde man sitta ute med bikiniöverdel utan att frysa. Fin bränna och fina fräknar har jag redan kammat hem. Längtar nå enormt till sommarlovet då det blir en massa äventyr till olika länder och städer för ett och annat ärende. Ha en fin dag kära läsare! 
0 Kommentarer
2013-05-02 | 16:14:12
Kategori; Vardag

Första sommarfräknarna

Det är nu sommaren är på väg, när fräknarna börjar synas hihi
0 Kommentarer
2013-05-01 | 19:25:00
Kategori; Vardag

Make it real

0 Kommentarer
2013-05-01 | 17:40:00
Kategori; Inspiration

Tisdag - Valborg

Kvällen var riktigt bra, räffade en massa nytt folk så det var jätte mysigt. Senare blev det lite strul och så men det löste sig fort och vi åkte hem runt 3 kanske. Vaknade suuper tidigt imorse, brukar bli så dagen efter en festarkväll :) Men det avr skönt så kunde jag åka hem ifrån Älta rätt tidigt, det tog ändå en och en halv timma att åka hem. Men nu är jag hemma och har dragit på mig träningskläder, snart är det dags för lite onsdagsträning i DH. Nu blev det kort men nu har jag lite annat för mig. Ha en bra onsdag allesammans ♥
0 Kommentarer
2013-05-01 | 12:12:46
Kategori; Vardag