Min underbara helg

Godkväll kära vänner, tänkte köra en helgs resume sådär lite snyggt.
 
Började med att jag i fredags hade träning med småtjejerna, det var en riktigt bra träning och jag var på kungligt humör så det var super skönt! Sen åkte jag hem till mamma och vi tog det bara lugnt innan det var dags att sova.
 
På lördagen var det klockan som fick väcka mig och aa allt det här har jag redan skrivit. Att jag och ebba var på hockeymatch i solna osv. Sen bar det av mot vallentuna för att träffa bebisen min. Vi tog det lugnt och bara jiddra lite med varandra sen var det dags för honom att sova, upp med tuppen dagen efter..
 
Sedan blev det söndag och jag åkte 2 timmar hemåt och somnade när jag kom hem. Fick sova i ca 1 timme innan det var dags för träning. Gick super den också, mina brudar är såå duttiga!! 
 
Idag är det måndag och allt sånt där, egentligen inget speciellt faktiskt. Har gått i skolan som vanligt, tränat mina småtjejer som vanligt. Sedan åkte jag till farmor och träffade kusinen min, o jäääävlar vad vi har ätit godis!! Gått upp minst 5 kg jag loovar! 
Nu ligger vi i våra sängar och kollar på en sjukt gammal film, fucking åmål. Hahah såå sjukt skön!! Blir väl dags att sova snart, imorgon är det en ny dag. Puss mina fina ❤️
 
 
 
0 Kommentarer
2013-09-30 | 23:46:37
Kategori; Vardag

Go go go

 
0 Kommentarer
2013-09-30 | 09:05:07
Kategori; Vardag

Så fula som man kan bli

Lite för trött för att skriva idag, fixar det imorgon. Är iallafall just nu hos Ebba och tar det väldigt lugnt, imorgon blir det skola 
 
Vi var super sugna på popcorn så vi åkte och handlade lite i onepiece haha ush! 
0 Kommentarer
2013-09-29 | 22:51:00
Kategori; Vardag

Idag är det ingen vanlig dag

För idag är det Stephanies 20 årsdag hurra hurra hurra!! Grattis stumpan, må din dag bli den absolut bästa!!
 
Idag är det lördag folket och en lördag är aldrig densamma som någon annan så jag ska nog dra mig upp ur sängen snart och göra mig i ordning för att sedan behöva öppna dörren åt Ebba, hon kan tydligen inte göra sånt själv så jag får springa ner.. Efter det åker vi till Solna och kollar lite hockey i guess, om vi hittar dvs men det gör vi nog haha inte. Men ja sen får vi ta oss hemåt igen, packa om och sedan åker jag vill Vallentuna. Dock senare ikväll så där emellan åter står att se vad jag gör, kanske umgås till med Ebbisen. Menmen nu är det verkligen på tiden att jag pallar mig upp 😚
 
Mina underbaraste finaste flickor!!!
0 Kommentarer
2013-09-28 | 10:15:00
Kategori; Vardag

Känner att det börjar närma sig lite smått

Om ca en och en halv månad fyller jag hela 17 år. Jag har redan nu kollat upp lite saker jag skulle vilja ha. Har hittat sjukt mycket men vet ju såklart själv att jag inte kommer få allt, absolut inte ens i närheten. Men någonting av det jag önskar mig hoppas jag iallafall att jag får. Såhär ser iallfall en del av min önskelista ut:
 
Det finns såå mycket mer saker jag vill ha som t.ex. en DW klocka, nya jeans, en resa till USA aa men ni vet lite sånt där en 17 åring önskar sig.. 
 
0 Kommentarer
2013-09-27 | 15:05:00
Kategori; Vardag

Jajaja ego

Sitter här på webbutveckligen med Josse och egofotar lite
0 Kommentarer
2013-09-27 | 09:14:00
Kategori; Vardag

Träningträning

Lite eftermiddagskäk sådär efter skolan, inte så färggaltt men vad gör det om 100 år?
 
nu har småbruttorna tränat på bra, de tävlingstränade och körde riktigt bra ett tag tills de blev sjukt sega och det var väl inte så jätte kul men ja sånt får man också stå ut med. Nu blir det att andas ut och vänta på mamma eller nåt, känner mig rätt ensam haha loner!
0 Kommentarer
2013-09-26 | 20:21:00
Kategori; Träning

Vinterkyla osv..

Hej bloggisen

Vi kör på en sån där riktigt tråkig torsdag, igen. Känner inte riktigt att jag kan koncentrera mig så bra just nu, sitter och är hungrig och är super trött. För någon vecka sen när jag var uppe riktigt länge på nätterna och skulle upp riktigt tidigt så var jag piggare än vad jag är nu när jag somnar senast 12 och går upp mycket senare. Det suger! Vet inte riktigt vad jag ska göra? Ska jag sova riktigt lite eller ska jag sova mycket? Det där går liksom inte ihop..
 
Nu snart har vi våran sista lektion och sedan åker jag hem och dör. Är sjukt trött och även riktigt kall efter att vi varit ute nu ett tag på naturlektionen, inte coolt någonstans.... Kallt som satan iallafall! Plus att vi ska ha idrott utomhus, jippi. Hatar det här!!
 
Skriver lite senare mina kära. Puss
0 Kommentarer
2013-09-26 | 12:38:24
Kategori; Vardag

Lillördag

Idag är det lillördag och alla i klassen är huur sega och trötta som helst. Började dagen klockan 8 sen dess har vi i stort sätt bara suttit och halv sovit, sjukt seg dag. Slutar om ca 2 timmar och då får vi se vad som händer, åker väl hem och tar det lugnt eller simmar kanske haha lika bra kanske? Vi får iallafall se 😚
 
Saga är iallafall riktigt trött idag hihi 
0 Kommentarer
2013-09-25 | 11:52:00
Kategori; Vardag

Är vinterkylan redan här..

Godkvääääll! Idag var det en hyfsat okej dag i skolan faktiskt. Började 08:30 och hade någon form av sex och samlevnadsdag i aulan tillsammans med alla andra 2or i skolan. Det var lite långtråkigt i början men i slutet var det något sjukt roligt för det var nämligen en transa som hade föreläsning, han/hon berättade om sitt liv och att alla är unika på sitt sätt. Och det är ju helt korrekt, ALLA är unika och man ska absolut inte vara rädd för att vara den man faktiskt är. Föreläsningen var iallafall sjukt intressant och grymt rolig så dagen gick ändå riktigt fort där i slutet. 
Efter hela skoldagen, 16:30 lite mer exakt så åkte jag och Tildus hem till mig och hämtade kameran och begav oss sedan till stallet där hennes mamma skulle rida lite. Vi fotade lite och snackade sedan åkte vi hemåt, det var sjuuukt kallt, frös rumpan av mig så det var riktigt skönt att få komma hem sen till värmen och ta en riktigt varm och skön dusch! 
 
Nu blir det inget mindre än att faktiskt gå till sängs och sätta på någon film och bara andas ut, imorgon är det en ny dag och lektionerna börjar redan vid 8 så det blir att sova riktigt tidigt idag för att jag ska kunna vakna i tid. Är nämligen en riktig jävel på att snooza, idag drog jag mig inte upp ur sängen förrän halv 8 då jag bara hade ynka 30 minuter på mig att klä på mig och aa allt det jag gör på morgonen. Det var mycket stressigt må jag säga men det löste sig! Nu får jag väl säga godnatt på er kära läsare!!
 
Hittade denna charmiga bild på mig ifrån Spaninen. Ååh vad jag saknar det!!
0 Kommentarer
2013-09-24 | 21:33:15
Kategori; Vardag

Kan någon bara sätta på värmen?!

Hellu peeps!
Sitter nu på min sista lektion för idag, Engelska för att vara exakt. Det suger. Men ja ibland måste man väl haha. Slutar om ca 8 minuter och då blir det raka vägen hem, jag somnade nämligen nyss här på lektionen hihi jag är riiktigt trött idag. Det blir väl en powernap när jag kommer hem, om jag hinner..... och jag har absolut ingenting intressant att skriva heller.
 
Min lärare tycker iallafal att allt med engelska är bra så jag kanske ska börja skriva på engelska? Nä men det skiter jag nog i idag, engelska kan jag typ inte ens haha så det lär bli lite svårt för min del. Min klass sitter och jobbar på, eller några iallafall dock inte Tilda och Jossan som är helt ute och hojar haha super sega. 
 
Åh denna dag är typ rätt kass.. Kände verkligen inte för att vakna i morse. Stängde av två alarm i sömnen och vaknade i grov panik så jag hade lite brådis där hemma, fast när jag var klar hade jag helt plötsligt tid över. Aa ni vet hur det kan vara, ibland suger allt med skolan och det där. Ush. Kom iallafall till skolan i tid och det var sjukt kallt här. Jackan har varit på för att vi inte skulle frysa ihjäl, fy satan vad kallt det är här inne på vintern. BLÄ! Kill meeeeeee
0 Kommentarer
2013-09-23 | 15:29:20
Kategori; Vardag

Veckoslut, döda mig

Jodå lite söndagsångest har man väl. Känner inte alls för att somna och vakna upp och veta att det redan är måndag igen. Men det är något jag bara behöver jag i ett och ett halvt år till sedan ska jag veerkligen ta det lugnt. Haha jaja nog om sånt emotjafs. Vaknade lite innan 10 i morse, klockan var ställd på 10 då jag skulle åka ifrån Vallentuna redan vid 11. Ushush det var en riktig plåga att slita mig ifrån en varm säng en dag som denna, hade verkligen velat ligga kvar där bredvid en sovandes David. Men som sagt, åkte runt 11 och skulle vara hemma ca 1 men valde att hoppa av några stationer innan och lunchade lite med Ebbis innan hon skulle åka till Västerås och träffa sin loverboy. Om du läser detta Ebba, jag önskar er all lycka :*
 
Sen har jag varit i gymnastikhallen från 15-17 ungefär och körde ett riktigt hårt pass med mina småbrudar, de var riktigt duktiga även om de var en riktig pain in the ass idag.. Ibland tycker man faktiskt inte om sina småtjejer, speciellt inte när de beter sig som 2 åringar.. Och jag kan säga att dom inte är 2 år haha dom är faktiskt runt 9-10 år. Nog om det. Imorgon är det måndag och jag har väl inget planerat förutom mini1 träning vid 5, annars får det faktiskt bli en massa chill. 
 
Har lite ångest för jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig imorgon HAHA ush vad divig jag låter och grymt tjejig men seriöst jag har verkligen INGEN aning om vad jag ska dra på mig!? Gah vill inte stå där imorgon i panik när jag har två minuter på mig..... 
 
Saknar sommaren väldigt mycket nu...
0 Kommentarer
2013-09-22 | 21:27:18
Kategori; Vardag

Härliga lördag!!

Lördag idag alla käraste läsare!
Igår kom David hit runt halv 5. Tror ni jag fick stressa hem efter skolan eller, slutar nämligen 16:05 så jag hade sjukt bråttom hem, skulle ju duscha och sånt haha paniik! Men ja det blev bra tillslut. I morse ville han dock inte vakna haha så aa fixade lite medans han sov. Sedan åkte jag och mamma till Nacka forum och shopppade loss. Kortet glödde och jag är nu 2000 kr rikare, i kläder dvs. 
Nuu sitter jag på bussen och är på g mot Vallentuna, nära och bra osv.. Nä men ja det blir bra det här. Får se om vi hörs senare idag ❤
 
Här är väl det jag köpte idag. Känns bra!
0 Kommentarer
2013-09-21 | 17:16:14
Kategori; Vardag

Vill ha vill ha vill ha

 
0 Kommentarer
2013-09-19 | 21:32:00
Kategori; Wanties

Torsdagsledig

Ja idag var jag ledig. låg i sägen till 12 tills det var dags att börja till sig lite. Åkte till HC och mötte upp Emma, idag skulle hon äntligen ta hål i örat! Ni vet i flärpen eller vad man ska kalla det haha det heter något speciellt på priercingspråket men kommer inte på det just nu. Men det gick riktigt bra, hon var såklart nervös innan men fixade det riktigt bra. Nöjd blev hon också. Sen gjorde vi inte så mycket mer, kollade lite kläder osv och köpte även en ursnygg tröja från MQ som hon ska ha på skolfotot imorgon, Emma du kommer vara dösnygg!!! 
Sen blev det iallafall att ta sig hemåt och sedan direkt åka till hallen och träna småtjejerna, dom var superduktiga så jag gick hem glad och stolt. 
 
 
 
0 Kommentarer
2013-09-19 | 20:38:49
Kategori; Vardag

vad vore jag utan dig?

 
0 Kommentarer
2013-09-18 | 22:16:00
Kategori;

Mina fina vänner

Ikväll blev det lite ändrade planer. Självklart pluggade jag och lämnade in min naturuppgift (stolt) så den behöver jag inte tänka på, imorgon ska jag bara göra historian, om jag förstår den dvs. Men ja, jag sa ju att jag kanske skulle ringa till Ebba, det roliga var att hon själv hörde av sig innan jag hann trycka på skicka så vi åkte och simmade haha. Det är ett stort YESYES för min rygg. Det var riktigt skönt att röra på sig igen efter en sån lång tid. Nu har jag lovat mig själv att simma med Ebba minst en gång i veckan, det är verkligen ingenting jag egentligen vill men min läkare i stort sätt tvingade mig. Så jag får väl köra på det ett tag nu framöver. 
Ikväll har jag även hunnit träffa Andreas lite, vi har väl typ bara snackat lite, käkat och bara tagit det lugnt haha åkt bil också.. standard. Nu blir det iallafall dags för mig att kolla på någon film innan jag ska sova, känner mig riktigt hängig och sliten idag igen.. Ska jag bli sjuk igen eller vad är det frågan om? :(
 
Mitt hjärta det ♥
0 Kommentarer
2013-09-18 | 21:58:53
Kategori; Vardag

Visst gillar vi onsdagar, inte idag

Åh känner inte alls att det här var en bra dag. Började med att jag var sjukt trött, hade ändå sovit ganska mycket i natt. Sen har det varit allmänt segt och tråkigt. Skrattat har jag såklart gjort men ja det blev allt tråkigare ju längre in på dagen vi kom.. Menmen nu är jag iallafall hemma. Ska sätta mig i lugn och ro och plugga lite natur och historia så slipper jag göra det imorgon. Är nämligen ledig, då de tog bort vårs lektioner så vi kan jobba hemma, känns skönt det iallafall. Annars händer det inte så mycket idag, får se om jag kanske går ut på en PW eller kanske ska jag ringa till Ebbis, det återstår att se. Nu måste jag ta tag i studierna hihi
 
 
0 Kommentarer
2013-09-18 | 14:29:00
Kategori; Vardag

Tisdagsfint

Sena kvällar med bra filmer. Ligger just nu hemma hos min farmor med min kusin och kolla på Kalle Blomkvist, nostalgi! Känner mig riktigt trött och sliten efter den här långa dagen så jag ska alldeles strax sova. Väldigt tidigt för att vara jag men idag blir det som det blir. Börjar ändå 8 imorgon så det är nog rätt bra att jag somnar tidigt idag. 
Hoppas alla haft en kanon dag. Massor med kärlek ❤
 
 
0 Kommentarer
2013-09-17 | 22:59:00
Kategori; Vardag

Förra årets skolfoto LOL

Idag hade vi skolfoto dåra såå aa det gick väl som vanligt, åt helvete HAHA men aa jag får nöja mig!! Här är iallafall förra årets skolfoto
 
                     
 
 
0 Kommentarer
2013-09-17 | 13:28:00
Kategori; Vardag

Lite måndagsångest

Tjänixen!Måndag idag, haha ush fy blä! Skolan var precis som jag skriver alla andra dagar, lång, tråkig, gick väl hyfsat okej osv osv.. Och idag händer heller ingenting speciellt, ska träna småkidzen vid 5 sedan måste jag åka till Ebbson och hämta en tröja jag ska ha på mig imorgon på skolfotot. Jo men lite ångest har man väl för ett ytterligare år av ren skam på det där satans fotot haha. Förra året köpte vi ens inte det för att jag blev så sjukt ful. Jag menar, man köper ju alltid fotona för att ge bort till släkt osv men haha förra året var katastrofalt!! Hoppas väl på att det blir någorlunda okej imorgon, men det återstår att se. Jag kanske har helt fel kläder och hår eller vad som helst haha, uuuush! 
Kollade igenom min dock här på datorn och hade helt och hållet glömt hur kul det var att leka med photo booth hihi. Gjorde det heeela tiden när jag fick datorn hehe

0 Kommentarer
2013-09-16 | 14:46:00
Kategori; Vardag

Helg resumé

Ja jo det har varit lite mycket nu de senaste dagarna. Gick som vanligt i skolan i fredags och så, åkte sedan på träning hos mina bebisar sedan var det bara raka vägen hem och sova. Skulle upp tidigt på lördagen för att åka ut till Värmdö. Där gick jag en kurs för att kunna vidareutbilda mig till stegtränare (svårt att förklara haha) men ja kursen gick bra, var lite långtråkigt eftersom att man redan visste allt de gick igenom osv. Menmen nu är jag klar med det där, får fortsätta att utbilda mig nu. 
Nu är jag iallafall hemma i Haninge igen, ligger i sängen med min underbara Stephanie och kollar på pitch perfect, såå underbar film!!! Hehe vi hörs alla fina ❤
0 Kommentarer
2013-09-15 | 22:18:38
Kategori; Vardag

Friday i'm in love

Förlåt för ingen bloggning igår! Men det var vilken torsdag som helst, gick i skolan som vanligt och träffade mina fina klasskompisar som vanligt osvosv, ni vet hur torsdagar är.. Långa och svin tråkiga. 
Men aa efter skolan åkte jag hem och somnade haha sedan var det  bara upp och hoppa och ta mig till HC för att möta upp Emma, vi tog en ischai på espresso house och bara satt och snackade, hur skönt som helst. Sedan gick vi runt i lite affärer och drömde oss bort inom märkeskläder haha nu vill vi ha saker kan man ju säga...
Sov hemma hos Steph i natt, jaa vad jag saknat henne!! Vi hade super kul innan vi båda däckade i sängen. Men sedan var det bara upp och hoppa klockan 05:45, buh. Nu sitter jag iallafall här
 
Idag blir det en lååång skoldag, 8-16. Vem går så länge om inte vi? ush! Aja sedan blir det lite fredagsträning för mina småbrudar sen bums hem och sova. Blir även att vakna tidigt imorgon för då är det dags för kuuurs, kan bli kul kan bli tråkigt haha vi får se. 
 
Det är fredag den 13:de idag wuuuh läskigt!!!!
0 Kommentarer
2013-09-13 | 06:59:46
Kategori; Vardag

Bra jävla onsdag

Idag är det en helt vanlig onsdag. Började dagen med historia, rätt chillig lektion ändå. Sen hade vi lite skit lektioner innan lunch, då drog vi till tacobar och sedan kollade vi runt i lite affärer innan det var dags att dra oss tillbaka till skolan för en sista lektion. Det gick väl bra i helhet.
Efter skolan åkte jag hem och packade ur sedan åkte jag till Slussen och mötte upp min syssling Sandra för lite uppdatering, super mysig fika på wayne's. Även där kollade vi i lite butiker, såg även Oskar Linnros! I know coolt va?! Hihi nu är det iallafall dags att ta det lugnt och plugga lite. Puss
 
Hemska blider jag vet, men vad gör man inte för er läsare!!
 


0 Kommentarer
2013-09-11 | 18:31:00
Kategori; Vardag

Tog mig från botten till toppen

Nu är jag officiellt utskriven från Karolinska sjukhuset och behöver aldrig mer komma tillbaka. För de som inte vet så föddes jag med en kronisk sjukdom i ryggen. Under år 2006-2008 gick allt bara utför och jag blev bara sämre och sämre, min rygg blev riktigt dåligt. Många säger att de har ryggproblem hit och dit men mitt var riktigt allvarligt så att jag själv, en 12åring fick välja mellan operation eller om jag ville börja med en enklare variant som kanske kunde hjälpa. Jag tog då den enkla varianten för att se om det funkade. 3 år senare såg min rygg groteskt mycket bättre ut och idag är jag friskare än någonsin! Lever livet som vilken 17åring som helst.. Tackar mig själv idag att jag stod ut med smärta och skam, för idag mår jag bra.
 
 
Bilden till vänster visar hur min rygg såg ut år 2008 och bilden till höger är från februari i år. Det har alltså gått hur bra som helst. Tackar min familj och vänner för allt stöd, utan er hade jag aldrig lyckats!!

3 Kommentarer
2013-09-10 | 20:32:00
Kategori; Vardag

Vill bara att du ska veta

Nu beger jag mig till sjukhuset kära läsare! Ingenting är omöjligt, det vet du!!
 
 
0 Kommentarer
2013-09-10 | 17:31:19
Kategori; Vardag

JA TACK!!

 
 
 
0 Kommentarer
2013-09-10 | 16:50:00
Kategori; Bilder

Time to hit school

 
 
0 Kommentarer
2013-09-10 | 08:28:00
Kategori; Vardag

Nu är min bebis häääär

Nu har äntligen min nya Iphone kommit haha lurades lite i rubriken kanske. Men aa nu är jag nöjd iallafall och väääldigt rädd för att den ska ramla i golvet eller nåt, har inget skal än ska skaffa den när Alex fårr sin nya också. Nu väntar jag bara på att det ska bli sent så att jag kan lägga ifrån mig allt plugg och kolla på någon bra film eller nåt liknande.
 
Jo ja idag var jag såklart i skolan, som alla andra måndagar. Det gick bra haha, vi slapp våran engelska läxa haha SKÖÖNT! Kunde den ändå inte haha men aa har fotoläxa till imorgon och vet inte ens om jag är klar... Haha men ja det återstår att se om den bilden jag har kanske funkar ändå. Får fixa det där haha. Hur skulle ni tolka "en sekund" inom fotografi dvs? Jag tyckte att det var en super bra fråga haha för jag visste verkligen inte vad jag skulle fota förrän jag valde att fota insane på grönan, ni vet när dom åker över vattnet där uppe. Då ser man hur alla miner förändras och alla ser skit skraja ut haha tror det kan vara en bra bildtolkning av en sekund. Att man kan gå från så glad och förväntansfull till så rädd och förvånad på en sekund. Bra nog? Det får duga haha!
 
 
0 Kommentarer
2013-09-09 | 20:49:40
Kategori; Vardag

Inget jag vill men ett måste

Man blir ju lite pisst när man står där i butiken och ska köpa en vara men just precis då ska systemet lägga ner och då går det inte att köpa varan längre. Jahapp, jag tackar tele2 för idag tycker om er jätte mycket INTE! Fan knappt värt att komma tillbaka imorgon ens. Men mamma gör det ändå och köper den där jävla telefonen vi väntat på i en vecka nu, ush! Nåja ska sluta hata, imorgon har jag den så jag ska väl vara nöjd haha. 
 
Imorgon är det måndag igen, och aa allt blir väl som vanligt. Tråktråk och pluggplugg hela veckan lång. Blir ingen snack i telefon för min del (vissa vet väl vad jag syftar på) haha sova tidigt på kvällarna så jag orkar upp på morgonen och slita som ett djur i skolan. Sen är ju frågan om jag kommer kunna slita mig från telefonen och ifrån pojken min. 
 
Nuuu är det lite pluggdags, läsa och skriva lite. Haha känns som att jag ligger efter men det tror jag inte haha får se vad som händer imorgon osv. Hej på er!!
 
 
0 Kommentarer
2013-09-08 | 21:16:30
Kategori; Vardag

Söndagsplugg

Hatart men vad ska man göra? Känner att jag inte kommer bli klar med någonting haha allt suger!!

 

1 Kommentarer
2013-09-08 | 17:30:00
Kategori; Vardag

Morgonfilm och chockladbollar

Jajaja precis som det ska vara!!

0 Kommentarer
2013-09-08 | 13:43:38
Kategori; Vardag

Blivande väggtext

 
0 Kommentarer
2013-09-07 | 13:56:27
Kategori; Vardag

Lördagsmorgon

Tar mig i kragen för första gången på veckor och äter en stadig frukost.
Idag hostar jag som bara den men ska försöka överleva denna dag på bästa sätt, i en ishall.. Jippi!

0 Kommentarer
2013-09-07 | 11:49:17
Kategori; Vardag

Mina glädjespridare

Hjärtahjärta

0 Kommentarer
2013-09-07 | 00:36:00
Kategori; Vardag

Ni är snälla ibland, bara ibland

Sådäär, nu är jag hemma från skolan! SKÖNT fick sluta 3 hela timmar tidigare haha super snällt kan man ju tycka. Dagen har iallafall varit super tråkig, ni vet som vanligt... Skolan är aldrig rolig. Men nu är jag iallafall hemma och väntar på att Ebbis ska komma hit sedan åker vi väl in till stan eller nåt liknande innan Nause. Men nu ska jag kolla på lite film hade jag tänk, känner mig lite trött och häning men det går nog över inom kort. 
 
ÅÅÅH så fina och seriösa bilder!! hihi puss
0 Kommentarer
2013-09-06 | 14:02:45
Kategori; Vardag

Freeeedag

nu kör vi

0 Kommentarer
2013-09-06 | 07:20:40
Kategori; Vardag

Jag är i alla fall lyckligare nu

Trodde aldrig att jag skulle komma ur min "du-är-den-enda-som-betyder-någonting-för-mig" tanke. MEN det har jag varkligen gjort nu. Det tog inte alls lång tid heller satt det var riiktigt skönt! Det roliga är ju att jag mår såå mycket bättre nu och är så mycket lyckligare nu än vad jag var innan, konstigt nog. Men det känns i alla fall riktigt jävla bra att vara jag just nu. Allt är så speciellt nu men ändå så sjukt bra, ställer mig själv svåra frågor men svarar så sjukt bra på dem ändå. KUNG! Tjoho nu kan jag somna med ett leende på läpparna!!
 
Hittade en bild på mig och min finafina vän!! 
0 Kommentarer
2013-09-05 | 21:51:28
Kategori; Vardag

JAG.HATAR.SKOLAN

Helloj peeps. 
Igårkväll var det en riktigt jobbig kväll. Hade som sagt inte sovit så mycket natten hos Ebba så jag var väldigt trött och började bli förkyld osv, somnade iallafall redan vid halv 10 men vaknade lika fort vid halv 11 då jag glömt stänga av mit ljud på mobilen, Alex smsade och frågade när vi började osv. Självklart var det väldigt oklart när vi skulle börja, kunde vara allt mellan 9 och 11 men jag somnade iallafall efter många om och men. Vaknade vid halv 8 och kände mig helt mör i skallen och ville verkligen inte gå upp, snoozade typ 5 gånger innan jag väl ställde mig på fötterna. Såklart så mådde jag ännu värre då, kunde inte prata och kände mig allmänt nere. Pratade lite med mamma innan det var dags att gå till skolan. SÅKLART när jag kom fram till skolan så ska de säga att vi börjar 11, ja men why not liksom? Så där satt vi ett gäng ifrån klassen i 2 timmar och gjorde i stort sätt ingenting. BORING! Sedan blev klockan iallafall 11 och vi började med våra lektioner som vanligt. Nu är jag hemma satt det är väl skönt, kort men torr jävla dag! Morgon dagen lär bli ännu värre dock menmen, i will fix it!
Snart blir det lite träning för småtjejerna men innan det ska jag väl sova lite haha (hinner dock inte) men måste typ varva ner lite känner jag. Skriver senare puss
 
 
0 Kommentarer
2013-09-05 | 15:10:00
Kategori; Vardag

Riktigt chillar onsdag

Aa men morgonen sög, SÖG! Slutade såklart med att lektionen blev inställd så jag gick upp halv 6 i onödan. Ajaj! Åkte iallafall dit till 10 hade två lektioner sedan åkte jag hem igen. Ikväll ska jag inte göra nååågonting, funderar på att ta en promenad lite senare men det återstår att se. Har inte så mycket energi i kroppen just nu så jag ska bara försöka slappna av lite nu. Skriver senare 😘

0 Kommentarer
2013-09-04 | 15:37:01
Kategori; Vardag

Uppe verkligen på riktigt med tuppen

Klockan ringde 05:30 i morse, inte coolt! Somnade klockan 2 satt det vart inte mycket sömn. Åkte hem till Ebba runt 10/ halv 11 då hon smsade mig runt 9 och bad mig komma till henne. Ja såklart ställer man upp oavsett om det var sista dagen för min storebror i Sverige, nu är han på väg till USA. Sköntskönt! 
Tidigt gick jag upp för att vi KANSKE kommer att börja 8, men bara kanske. Ingen som riktigt vet så vi får åka till skolan till 8 och se om vi har historia, om inte nej då jävlar blir jag arg. Riktigt arg. 
Dags för lite fixning osv så att jag inte fortsätter att se ut som detta spöke jag liknar nu, ååh trött! HÄJDÅ
 
Jo men jag är väl något liknande denna lilla varelse just nu.......
0 Kommentarer
2013-09-04 | 06:21:58
Kategori; Vardag

Mysmiddag med syssling

Nu är jag på väg hem från stan. Har ätit middag med mina fina syssling ikväll, super mysigt att få dela lite skvaller. Dagen har också varit bra, eller nej där ljög jag. Den har varit tok seg, slutade halv 5 liksom..? Vad är det för jävla skit! Hm aja det gick bra iallafall, när jag kommer hem blir det sängen och INGEN telefon hela natten hihi.

0 Kommentarer
2013-09-03 | 21:18:20
Kategori; Vardag

Måste ju bara älska skolan

not.. Men jag har mina fina vänner här ändå!!

1 Kommentarer
2013-09-03 | 14:18:13
Kategori; Vardag

Yes please

Tja alla barn & vuxna!
Idag är det måndag igen, trött som fan. Verkligen ingen skön dag. Började med att jag försov mig, pajasjulia i know. Sedan när jag stressat till bussen och äntligen kan andas ut för att jag vet att jag kommer hinna i tid så skriver min lärare att vi börjar senare. Jävla skit, då kokade det rätt mycket inom mig haha. Aja kom iallafall till skolan typ 45 minuter innan vi började men det löste sig haha allt blev bra till slut. Nu är jag iallafall hemma och mamma skrev nyss att hon ska köpa en ny mobil till mig, tack antar jag? Inte för att jag vill ha en ny men okej det skadar väl inte. Ikväll beställs då en vit iphone5, ville egentligen vänta på den nya iphonen som kommer släppas snart, men aa tänk om den är värdelös.. Då kan jag lika gärna köra på 5an nu ett tag. Tilda Svedberg, om du läser detta VILL DU HA MIN IPHONE 4?? Du kan få den! 
 
Varken hösten eller vintern har kommit men jag vill verkligen bort härifrån, finns ingenting jag vill stanna kvar här för, absolut ingenting.. Snälla överraska mig världen!!!!
 
0 Kommentarer
2013-09-02 | 16:06:57
Kategori; Vardag

Lite skolhäng

1 Kommentarer
2013-09-02 | 12:05:18
Kategori; Vardag

Bye bye sommar 2013

Vet inte om jag kommer sakna dig, du sög rätt hårt!!
 
0 Kommentarer
2013-09-01 | 23:24:00
Kategori; Vardag

Första september

Första september idag kära vänner! 
Började dagen med lite shopping med mamma, fick med mig hem en vinterjacka från Zara, en kofta från Vila och ett objektiv (som egentligen var det enda jag skulle köpa) mamma fick lov att dra fram plånkan några gånger till denna dag. Haha vi har även kommit överrens om att vi ska åka och shoppa om 2 veckor igen, lite nya tröjor och blusar osv. Kommer bli riktigt fett! Känner verkligen för att förnya min garderob lite nu, det är verkligen dags. 
Veckan som kommer nu kommer vara riktigt seg med jag ser fram emot onsdag då jag ska på middagsdejt med min kära syssling, ser även fram emot fredag då jag, Ebbis åå alla vad de nu heter ska till grönan och se Nause, riiktigt coolt!! Jag har även lovat att jag ska gå i spökhuset med henne, varför jag nu gjorde det? Det vågar jag ju inte.. Dumt gjort! Nåväl nu snart blir det en kvällspromenad med Ebba hon ska dock ut och göra gatorna osäkra och övningsköra lite ;) sedan måste jag fixa lite inför morgondagen.
0 Kommentarer
2013-09-01 | 19:22:00
Kategori; Vardag