skogskyrkogården

Rätt sjuk uppgift men vad gör man inte för bra betyg? lol
 
 
0 Kommentarer
2013-08-31 | 19:40:00
Kategori; Vardag

Körig men bra lördag

Heluuu!
Lördag idag mina vänner, super skönt! Vaknade vid halv 10 och skulle åka in till Skogskyrkogården för att fortsätta på min fotoläxa. Mötte upp Alex och Saga där sen gick vi runt i lite mer än en timme och letade bra ställen att fota på. Det gick bra, fick till några bra bilder. Men jag tycker att det är alldeles för sorgligt att kolla på alla dessa gravar och sen när man inser att vissa inte ens blivit 20 år.. Ush fy! Menmen det gick bra iallafall, åkte sedan till elgiganten och media markt med mamma för att köpa ett objektiv, SÅKLART så var det slut på båda ställena så vi åker imorgon bitti till Nacka Forum och köper det där istället. Toppentoppen! 
Kom nyss hem från Länna arena som det kallas nu, har varit och kollat på Haninge J20's hockey match, super nice! Fick träffa lilla David, det var väl trevligt.
 
Kan passa på att lägga in en bild på ett par skor jag verkligenverkligen vill ha! :D Nike air max, såå snygga!!!
0 Kommentarer
2013-08-31 | 17:46:00
Kategori; Vardag

Laserfortet med mini babesen

0 Kommentarer
2013-08-30 | 23:33:19
Kategori; Vardag

50 minuters powerwalk

Hejhej! Idag slutade jag skolan ca 1, dog mig då till posten och hämtade mitt paket från gymgrossisten. Känns bra! Sen åkte jag hem och åt lite snabbt gick sedan direkt ut på en powerwalk till tyresta och tillbaka, super skönt att bara vandra helt ensam i sin egen takt. Bara för att jag är så otränad så kommer jag säkert ha träningsvärk imorgon när jag ska till kyrkogården och fota haha, kommer inte kunna huka mig.
Om några timmar blir jag upphämtad av Emma och då ska vi möta upp våra småtjejer och sedan åker vi in till fortet och ska latja lite med våra småbrudar, kommer såklart fota lite (antar jag) så lite bilder kommer komma upp ikväll.

0 Kommentarer
2013-08-30 | 15:10:46
Kategori; Vardag

Freeeeedag

Vi kör ett par super fina bilder hehe hörs sen BIG LOVE

0 Kommentarer
2013-08-30 | 09:34:00
Kategori; Vardag

Grönanlive

Sådär, nu är jag äntligen hemma från en låång dag. Började med 30 minuter i skolan sedan var det bara att åka raka vägen till Grönan för att göra min fotouppgift. Det gick faktiskt bra, bättre än förväntat. Fotade även Agnes som hade konsert, blev väl nöjd eller nåt
 
 
 
 
0 Kommentarer
2013-08-29 | 22:52:00
Kategori; Vardag

JA men vi köööör

 
0 Kommentarer
2013-08-29 | 11:53:00
Kategori; Inspiration

Wakey wakey

Godmorgon!! (eller nåt)
Idag är det torsdag, och absolut inte vilken torsdag som helst utan den här dagen kommer vara ytterst annorlunda jämfört med de andra. Vi börjar nämligen 2 och slutar 3 (?!) vi ska till skolan för att ha idrotts teori sedan åka hem igen. HUR ONÖDIGT?! Väldigt!!
Sedan ska jag iallafall dra mig hemåt för att hämta lite grejer och fixa lite sedan tar jag mig in till stan och möter upp min fina vän Ebba. Ikväll är det konsert på grönan så jag ska även ta med kameran för att göra min fotoläxa, där kan man ju alltid lyckas hitta folk som vill bli fotade haha.
Det var typ det jag hade att säga just nu. Skriver igen lite senare 💕

0 Kommentarer
2013-08-29 | 11:19:44
Kategori; Vardag

Miss this a lot

 
            
 
 
0 Kommentarer
2013-08-28 | 20:40:00
Kategori; Vardag

Någorlunda random

Hejhej bloggisen!
Idag har det varit en super skön onsadag. Slutade vid 2 och fick kubba gärnet hem för att packa om väskan och sedan ta mig till stan för att träffa fina Emma. Vi snackade en massa och tog även en chailatte på Espresso House. Det var super skönt att få träffa henne och prata ut lite, super härlig tjej. Sedan bar det av mot gymnastikhallen för lite snack med tränaren och lite träning på det. Hej träningsvärk imorgon! Men det var ganska skönt att få plåga magen lite hihi. Sedan bar den av hemåt, och nu sitter jag och kollar på idol. Så himla bra!! 
 
Det var även någonting super random som hände idag på stan när jag väntade på Emma. Jag gick genom Åhléns för att komma upp till Drottninggatan, där går jag med raska steg och med musik i öronen samtidigt som jag ser två yngre personen vinka mot mig. Jag stannar självklart upp och tar ur lurarna. Då är det en tjej och en kille som kommer ifrån Hollister som frågar mig ifall jag möjligtvis skulle kunna tänka mig att extrajobba i deras butik. Haha jag svarar på lite frågor och sedan kom vi fram till att jag skulle gå till butiken för att gå på intervju, om jag nu var intresserad. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med erbjdandet men jag ska nog ge det ett försök. Haha hur coolt var inte det? Att de frågade just MIG? Jag menar, är det inte jätte piffiga och snygga tjejer/killar som jobbar där? Haha det där var riktigt roligt att höra ifrån dom :)
1 Kommentarer
2013-08-28 | 20:19:00
Kategori; Vardag

Jo men vi har kul

0 Kommentarer
2013-08-28 | 13:13:02
Kategori; Vardag

Onsdag morgon

Nu är det dags att börja dra sig till skolan. Dagen kan bli lite hur som, börjar iallafall 10 och kan sluta någonstans mellan 2 och 4. Det får vi helt och hållet se i eftermiddag. Ha en bra dag!

0 Kommentarer
2013-08-28 | 09:24:13
Kategori; Vardag

Minipaj

Ikväll har mamma lyckats proppa i mig en hel del mat och godsaker, tackar för det mamma. En litet söt sak som hon gjorde var 4 små mini rabarberpajer i super söta små formar. Precis så att formen fick plats i handen, en precis lagom portion också. Såklart var det super gott, det var ju mammas egna lilla finess.

0 Kommentarer
2013-08-27 | 21:07:51
Kategori; Vardag

Smoothietime med brush

0 Kommentarer
2013-08-27 | 16:00:00
Kategori; Vardag

Bra och skön dag

Hej kära bloggen!
Idag är det en helt vanlig tisdag för de första. Schemat visade en skoldag från 9 till 16:30 men det blev en stor förändring då vi slutade 10:45 istället haha. Kändes riktigt bra, men det var nå galet ovärt att stiga upp såpass tidigt for no reason egentligen. Lite uppgifter fick vi även som vi ska lösa på egen hand under en veckas tid, så jag rent av måste ta mig en tripp till Gröna Lund på torsdag för lite fotografering. 
Annars ser allt ganska ljust ut. Åkte till biltema med Tilda efter skolan och kikade på lite smågrejer till hennes bil, sedan tog vi oss hemåt för att bara ta det riktigt lugnt. Ikväll blir det en powerwalk för min del, hoppas även på att mina saker från gymgrossisten kommer idag eller imorgon. Får ta och skriva lite senare PUSS

 

 

 

 
0 Kommentarer
2013-08-27 | 14:31:00
Kategori; Vardag

Tukriet 2013

 
0 Kommentarer
2013-08-26 | 20:43:05
Kategori; Bilder

Ni är för goa, mina kära klasskompisar

för go
0 Kommentarer
2013-08-26 | 17:43:00
Kategori; Vardag

Time for mellis

 
Vaniljyoghurt // Frysta hallon och blåbär // Skivad banan // Frön
PERFEKTO
0 Kommentarer
2013-08-26 | 14:22:00
Kategori; Vardag

Inspiration

0 Kommentarer
2013-08-26 | 12:26:41
Kategori; Inspiration

Måndag igen

Idag är det måndag igen. Skolan har också börjat, känner lite ångest över att allt blivit precis som vanligt igen förutom att jag helt plötsligt bara har halva gymnasietiden kvar. Det kommer bli mycket nu.. Kommer jag gå in i väggen? Haha nu överdriver jag, men jag vet ärligt inte om jag är redo att börja 2an och behöva plugga så mycket..? Buh får se vad som händer. Ska iallafall försöka ta mig igenom denna dag på bästa sätt. Känner mig lite hängig då jag inte somnade förrän 4 och skulle upp rätt tidigt. Det här ska gå bra!

0 Kommentarer
2013-08-26 | 10:10:48
Kategori; Vardag

Kvällspromenad med min fina

Ikväll var jag och min efterlängtade vän Anna ute på en promenad. Blev en massa snack och det var verkligen super kul att få träffa henne igen efter så lång tid. Nu är det verkligen dags för mig att komma igång med lite lätt träning. Absolut inga tunga vikter för mig men verkligen behöva komma igång med PW's och löpning, lite hemma styrka skulle heller inte sitta fel. Sedan ett gymkort att använda på vintern skulle sitta toppen. Har redan ett men det upphör nog väldigt snart. Funderar då på att skaffa kort på ett annat ställe men vi får verkligen se hur det blir med det. Ska köra utomhus så länge det går :)
Har även beställt hem loite produkter som jag verkligen ska få mig att bli motiverad, jag litar på det här nu hihi
 
 
Lite såhär såg kvällens runda ut. Vi stannade även en bit på vägen för att det blev lite strul med skor osv hihi men vi kom snabbt igång igen. 
0 Kommentarer
2013-08-25 | 22:14:00
Kategori; Vardag

Jag hoppas att ni vill hjälpa mig

Nu har jag gjort om min blogg helt och hållet. Tackar Filippa för den fina designen. Men nu är det mesta klart, ska väl finpusta lite sedan sitter allt som en smäck. Headern är bara tillfällig då den inte är något speciell, får fixa någonting lite senare när jag har lite mer tid. Nu har jag iallafall tänkt börja om på riktigt (sparar mina gamla inlägg dock) men jag kommer att börja prata vardag och om allt som händer just NU och absolut inte om dåtiden, en massa dåliga minnen som finns kvar. Jag hoppar allt sånt och börjar om och gör detta för min egen skull. Det ska bli super kul, hoppas att mina läsare fortfarande finns kvar och att ni vill sprida min blogg. Kommentera gärna om ni vill att jag ska skriva om något speciellt, någonting som kan göra just min blogg unik och rolig att läsa. Tack på förhand käraste!!
0 Kommentarer
2013-08-25 | 22:08:48
Kategori; Vardag

Ny start

Nu ska jag ärligt talat börja blogga igen. Inte för någon annans skull och för jag måste, utan för att jag själv vill och tycker att det är roligt! LÄS OCH KOMMENTERA

 

0 Kommentarer
2013-08-25 | 20:18:00
Kategori; Vardag

I need you

 
0 Kommentarer
2013-08-21 | 16:02:13
Kategori; Vardag

Lyckad vecka

Startade veckan med en ynka dag på landet, sedan bar jag mig hemåt för lite andra ärenden.
 
På onsdagen åkte jag och Ebbis till Arboga. Det gick lite sådär, vi satte oss på fel tåg 2 gånger på centralen men till slut blev allt rätt och vi kom fram och träffade vår efterlängtade Melker!! Annat folk träffade vi också såklart. 
 
Lite strandhäng har jag och min bror även hunnit med.
 
Lite ego bilder innan det var dags att röra sig mot inflyttningsfest i trångsund. Det var riktigt mysigt och roligt att träffa lite folk. 
 
Det är väl bara för att jag är tjej. Haha fick denna i HC idag av några killar som stod mitt i centrum. Trevliga killar det där ;)
0 Kommentarer
2013-08-05 | 18:45:00
Kategori; Vardag

Spontan haircut

0 Kommentarer
2013-08-05 | 18:06:37
Kategori; Vardag