Miss this

 
 
0 Kommentarer
2013-07-27 | 13:26:56
Kategori; Bilder

Home sweet home

Tjoho!
Nu har jag precis kommit hem från 2 underbara veckor i Spanien. Det har varit rent magiskt och jätte skönt att få komma bort från "kalla" Sverige ett tag och bara njuta av värmen ett tag. Vi har gjort både det ena och det andra, bland annat badat, solat, ätit blabla ni vet sånt som man gör utomlands. Men vi var även vid ett vattenfall som var såå vackert! Den här resan har verkligen varit en riktigt upplevelse, riktigt coolt. Kommer skriva mer detaljerat vad vi gjort under de här två veckorna i enskilda inlägg senare.
Nu snart bär det av mot forum med brodern min som jag inte träffat så längelänge. Kramis
 
Helt ofixad bild, direkt från kameran ♥
0 Kommentarer
2013-07-25 | 14:53:00
Kategori; Vardag

Ebbibebibo

1 Kommentarer
2013-07-13 | 10:00:00
Kategori; Vardag

1 day to go

Om 15,5 timma bär det av mot Arlanda, där vi sedan ska ta oss till Spanien i hela 2 veckor. Inte nog med att jag åker utomlands så kommer jag få vara där med min underbara Angelina, så det ska bli hur skönt som helst att få komma bort ifrån Sverige nu. Ingenting här hemma blir som jag vill, allt är kaos och det känns verkligen bra att det är imorgon vi åker. När jag behöver det som mest!

Den här veckan har rullar väldigt fort, har packat lite och köpt det sista innan resan så nu är allt klart. Har även hunnit träffat massa vänner och kollar på dumma mej 2, REKOMMENDERAR DEN FILMEN STARKT DÅ DEN VAR GRYM! Såg den dock på svenska så jag ska även se den på engelska sen när det går att ladda ner eller något liknande.

Idag blir det att bara ta det lugnt innan jag far upp mot Ebba och umgås lite med henne innan jag åker. Sen får jag inte träffa min Ebbis på länge. Har träffat henne i stort sätt varje dag i 2 hela veckor, nu blir det helt annorlunda när jag åker iväg. Om du läser det här Ebba så vill jag att du ska veta att jag kommer sakna dig såhääär mycket!!

 

 

1 Kommentarer
2013-07-10 | 19:45:00
Kategori; Vardag

jag suger.

Godkväll käraste bloggen! Jag har 10 procent på min dator men det här ska funka ändå.
 
Iallafall, dagen har inte bjudit på så mycket skoj, men jag har hunnit sola en del och träffat mikkis på det. Så det har iallafall varit en helt okej dag. Mycket sol och värme, ser fram emot att vara väldigt brun efter denna sommar då jag ändå ska till både spanien och turkiet. Har lite ångest över att det här lovet nästan är över fast det egentligen inte är så, och att jag slösar bort lovet på att göra i stort sätt ingenting. Jävla skit. Jag suger verkligen. Plus att jag börjat fundera på vad jag vill bli när jag går ut gymnasiet. Känner att jag MÅSTE ha ett jobb efter studenten annars kan jag ju lika gärna dö eller nåt. Jaja nog om sånt gammal tjafs. 
Imorgon är det måndag och jag börjar den dagen på det absolut bästa sättet. Ska nämligen se Dumma mej 2 med mina 3 sköningar Ange, Mikkis och sara, så det ska bli kul. Sen vet jag inte vad jag ska göra imorgon men det återstår helt att se. Nu fick jag helt plötsligt 8 procent batteri så jag får stänga datorn ungefär nu. Kramis
 
Ma gurls
 
0 Kommentarer
2013-07-07 | 22:22:00
Kategori; Vardag

Ohdjeeeh

Somnade sent som SATAN i natt (natten från tisdag till onsdag) skulle sedan upp tidigt för att möta upp en kompis på terminalen så denna kväll har bjudit på en massa skratt kan man väl säga, rätt mycket övertrött. Har nu varit hemma hos Angelina i ett par timmar och bara umgåtts, pratat lite om våran resa till Spanien som nu sker om en vecka. Några är sjukt taggade iallafall!!
Imorgon är det en ny dag och jag ska släpa mig upp ur sängen SENAST 10 då jag sedan pallar mig in mot stan med Angelina, Maja och Thenis för att kolla på bio. Vi valde att se springbreakers, den verkar ruskigt bra så det kommer nog bli kul det där. Sedan blir det väl hem och sova igen och sedan upp och hoppa för att dra vidare på kvällsäventyr. 
Nuu ropar sängen på mig, hoppas ni alla har haft en underbar kväll. Pusss
Här har jag hittat ett motiv som jag vill skriva in i nacke/skulderblad. Tror ni det kan bli snyggt??
0 Kommentarer
2013-07-03 | 23:42:00
Kategori; Vardag

A day to remember

Idag vaknade jag väldigt sent. Tror jag öppnade ögonen runt 1 men låg kvar till 3 så denna dag har varit någorlunda seg men lite har jag hunnit med. Åkte till centrum med Mikkis och kollade lite kläder, käkade lunch och umgicks lite. Provade ett par kammo shorts som satt super bra förutom i midjan då de var liiiite stora.. Tråkigt nog. Men snygga var dom, köpte dom gjorde jag inte den här gången men vi får väl se.
Senare ikväll ska jag träffa ebbis, vi får se vart kvällen leder sedan KRAMIS

0 Kommentarer
2013-07-01 | 18:26:00
Kategori; Vardag