♥♥

 
 
 
0 Kommentarer
2013-06-30 | 09:06:00
Kategori; Bilder

Älskar den känslan

Tjoho idag är det ingen vanlig dag, för idag är det lördag och alla lördagar är verkligen speciella på sina egna sätt. Idag tänkte jag vakna vid 9 för att träna lite men det sket sig då jag somnade vid 5 (var typ övertrött så det gick inte att somna) så jag kollade på lite filmer och så. Vaknade vid 10 av att mitt hjärta smsade en lite halv tråkig sak så jag fick dra mig upp ur sängen och reda ut det där. Tog ca 3 timmar sedan var allt precis som vanligt, love that person. Sedan åkte jag runt lite med mamma och handlade lite inför Spanien resan, gick super fort. Sedan var det raka vägen hem och sola. Där låg jag i kanske 2 timmar, och sov.. Hehe var så sjuukt trött så aa kanske brände mig pyttelite men det gör iiingenting :) 
Nu ikväll har jag inte gjort så jätte mycket, har träffat Emil en stund och vi har bara promenerat och pratat en massor. Han rekommenderade en film som heter 21 and over som han verkligen ville att jag skulle se så jag får väl sätta på den nu innan jag somnar. Imorgon är den en ny dag och jag får helt enkelt se vad jag ska göra PUSS
 
0 Kommentarer
2013-06-29 | 23:01:00
Kategori; Vardag

You make me happy

2 Kommentarer
2013-06-27 | 01:20:28
Kategori; Vardag

Hemklickat och färdigt

Hej alla fina!
Idag är det inget mindre än onsdag och dagen började med en och en halvtimmes pw med finaste ebbis. Sedan tog vi oss till Konsum och köpte lite frukost, blev bananpannkakor med maaaassa frukt, super gott. Sedan har det inte hänt så mycket idag, för det mesta bara varit :)
Nu ikväll har jag klickat hem lite kläder som jag ska ha till Spanien, känns super bra och känner verkligen att det kommer bli en SVIN BRA resa!!
Snart ska jag träffa Ebba igen, vad vi gör återstår att se :) ha en fin kväll!

0 Kommentarer
2013-06-26 | 21:14:53
Kategori; Vardag

2 weeks to go

Ooookej var inte sådär jätte duktig på det här med uppdateringen men nu ska jag verkligen komma igång känner jag, helt seriöst. 
 

Jag har iallafall kommit igång med träningen nu igen efter 1 månads uppehåll. Har idag kört ett riktigt tungt armpass på en timme ca sedan drog jag mig hemåt för lite återhämtning och mat, sedan var det bara uppe på benen igen då jag och Ebba var ute och powerwalkade lite "lugnt" i två timmar. Hoppas ni läste rätt, Julia har powerwalkat i 2 timmar.. Så stört sjukt att jag pallade haha menmen det känns riktigt bra nu efteråt. Ska fortsätta med den här takten och träning tills jag åker till Spanien, även efteråt men verkligen den här och nästa vecka. Måste börja ta tag i det där nu, börjar bli pinsamt och synligt att jag inte tränar så ofta. Men inga såna dåliga tankar nu inte, nu ska jag tänka fraaamååt, vad som ska bli bättre osv. 
Börjar morgondagen med en promenix med Ebbisen och sedan får vi se om det kanske blir ett gympass, annars blir det iallafall det på torsdag. Now it's time for bed ♥
Hittade en bild som är någon månad gammal eller så. Puss på er
 
0 Kommentarer
2013-06-25 | 23:40:41
Kategori; Vardag

Back again

Aa heej, back again!
Nu är det sommalov och grejer och då blir det myycket uppdatering har jag bestämt. Eller iallafall så mycket som möjligt :) Hoppas såklart att läsarna är kvar här på bloggen och att ni fortsätter att läsa så lovar jag att det kommer bli bättre än någonsin.
Yesyes, sista skolveckorna var ganska köriga, hade ganska mycket att göra så jag hade tyvärr inte tid att skriva men nu känner jag att det är dags igen. Allt ska bli som vanligt, promise. Klockan börjar dock rinna iväg nu så det blir nog sängen för mig del om några ynka minuter (har sovit ca 5 timmar per natt i en vecka, och känner verkligen att jag behöver få sova ut lite) Meen ha en bra kväll alla fina ♥
 
 
1 Kommentarer
2013-06-19 | 22:56:48
Kategori; Vardag