Idag är det bara din dag

Hej bloggis! Idag smög en fin söndagsångest in lite vackert när jag öppnade ögonen i morse. Gjorde mig iallafall i ordning för ett yogapass på gymmet, mamma tvingade med mig, men det var en riktigt skön start på denna tröttsamma dag. Efter det var det lunchdags och vi handlade hem lite asiatiskt och mumsade i oss det på några få minuter. Sedan blev det dag för träning. Gick förbi Stephanie som fyller år också och gav henne lite presenter innan vi åkte vidare till hallen för tävlingsträning. Nu är det bara två träningar kvar innan vi åker mot Visby och terminens första tävling!
 
Idag är det ju som sagt ingen mindre än min bästa väns födelsedag! Det firades med middag på Riche med hela familjen Persson. Jag har världens bästa extrafamilj. 
 
 Jag älskar dig så mycket, finner inga ord.
 
 
0 Kommentarer
2014-09-28 | 21:33:00
Kategori; Vardag

Lördag

 
Idag stod klockan på halv 10 och då var det bara att hoppa upp ur sängen och fixa sig i ordning lite innan vi tog oss in till stan. Väl där kikade vi runt lite, fikade och jag fick mig även en fin ros på Hötorget. Efter några timmar åkte vi vidare till nästa centrum för att köpa lunch och göra lite andra ärenden innan vi begav oss hemåt. Senare ikväll har vi umgåtts några vänner, bara tagit det lugnt och pratat massor om allt och inget. Sängen väntar nu och imorgon är det en stor jag för min fina vän. Mer om det imorgon, natti på er!
 
 


0 Kommentarer
2014-09-28 | 00:18:00
Kategori; Vardag

Kvällarna som ung

 
0 Kommentarer
2014-09-26 | 22:53:00
Kategori; Bilder

Hard work

Nu är denna dag också avklarad med allt plugg. Tog mig en snabb tur in till stan för att kika lite efter skolan sedan blev det att göra Ettis sällskap en snabbis innan hon skulle vidare på födelsedagsfirande och jag till gymmet. Är helt död nu efter massa kondition och styrka. Fick mig en brutal håll i början av passet, ont gjorde det som bara den. Nu väntar jag in min mor som ska hämta upp mig här på gymmet för att sedan åka vidare på andra ärenden. Kram på er
0 Kommentarer
2014-09-26 | 19:02:00
Kategori; Vardag

Long time no see..

Eller vad säger ni. Tänkte iallafall att det skulle vara kul att köra påt igen, även fast jag inte håller det så länge men ska försöka iallafall och ni får hjälpa mig nu genom detta ;) 
 
Idag är det FREDAG och det känns ju helt underbart att få starta dagen med lite sovmorgon och hinna med både det ena och det andra denna morgon. Gick iallafall upp ungefär vid kvart i 8 för att göra lite körkortsprov, nu när det börjar bli dags för att bli vuxen. Nu blev jag iallafall precis klar med det och ska börja göra mig i ordning för skola. Går inte alls speciellt länge idag, men tillräckligt ändå antar jag hihi. 
Efter skolan blir det att träffa en vän, vi har inget riktigt planerat men det återstår att se senare. 
 
Juste för er som inte vet men nu har iallafall jag och Ebbisen bokat en härlig vecka till New York som ska äga rum i februari nästa år. Gissa om jag är exalterad?? Ska bli så underbart att få åka till den staden jag alltid drömt om! 
 
 
0 Kommentarer
2014-09-26 | 08:30:00
Kategori; Vardag